And we're back in town...

Det lilla äventyret var hur mysigt som helst, men vädret var lite värre ^.- Men det finns ingenting mer sövande än att lyssna på regnet om slår mot tältet :) Och vet ni vad, det låter inte bara som regn, utan också så popcorn, sånt där godis som knastrar på tungan och bubbelplast! Man kan komma på en massa faktiskt om man bara låter fantasin rinna iväg en aning! :)

Hur som helst, det var mysigt som sagt, vi kom till den lilla ön (som egentligen var ganska så stor), satte upp tältet medans Björn fortfarande var där, sedan blev det bäddning och fix. Vi tog en fika som var mina nybakade bullar och läsk :) Straxt efter bar vi oss ut i skogen för att hitta blåbär att mumsa på, vi kom tillbaka till tältet, tog ett dopp i sjön  och sedan kom elden igång och vi började grilla korv! Mumma! Sedan blev det godis som skulle grillas, men då började regnet komma och vi började dra oss in i tältet efter ett tag. Där blev det kortspel, godis, popcorn och morötter med dipp ^^ Vi la oss tidigt, men man sover ju inte så djupt i ett tält så vid ett på natten var alla vakna, men somnade snart igen!

Det blev en ganska så tidig morgon, vi tänkte sätta oss ute för att äta frukost men det blåste alldeles för mycket så vi mysigt i tältet istället :) Vi somnade om och vid tolv steg vi upp för att ta en "dusch" i sjön :) Sedan pakade vi ihop tältet och de flesta sakerna, sedan tände vi elden igen och åt lunch. Vid tre kom Björn och Julia för att hämta oss, precis lagom innan regnet började falla ner igen ^.-

Nu är man hemma, stinker rök, är hur seg i kroppen som helst. Ska nog ta en dusch och sedan lägga mig i sängen och kolla på en film. Men innan det blir det lite bilder från resan ;)














Och detta inlägg får slut med en bild på systrarna Björkhage :)


Kommentarer
Postat av: linnea

det var supermysigt :D

du får skicka bilderna seen :D

<3

2009-08-16 @ 20:12:32
URL: http://jolinnea.blogg.se/
Postat av: bella

snygg rumpaaa på andra bilden ;) hahahah!

massa mys var det :D

ni är bästaste <3

2009-08-17 @ 21:01:43
URL: http://isabellebjorkhage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (endast jag som ser!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback