Jah, just du ska vara gla!

Dålig uppdatering, OH JAH! Men som sagt så var jag på folkrace i lördags, det var riktigt roligt och trevligt faktiskt :D Lite läskigt med voltande bilar.

Igår bar det av till Gustavsvik med tre bilar och 11 personer. Vi var där och plaskade i kanske sju timmar! Både inne och ut, i poolen och i dammen xD haha det såg lite kul ut när alla sprang rakt över gräsmattan i regnet ^^ Och när sex pers stod under duscharna utomhus när det spöregnade xD Och det var bara för att duscharna var sjukt varma :D
Man önskade att man hade kameran med sig hela tiden, men det är ju inte så bra i ett badhus. Men det skulle bli hur många roliga bilder som helst! Vi fick en liten rolig bild när vi satt och åt ^^ Kolla min syrrans blogg så får ni se ;)
Jag hade kul iallafall, och var helt slut efter dagen, var typ helt död igår kväll. Blåslagen och sliten, inte den bästa kombinationen. ^.-

Men men, nu har man vaknat iallafall, varit uppe en halvtimme och otroligt nog så tittar solen fram en aning :O :D Men molnen finns fortfarande kvar på himlen. Tråkigt, men sånt är livet!

Bilder kommer troligtvis senare!

Kommentarer
Postat av: Keso

Fel fel fel fel! Sara du som går natur ska väll kunna räkna!! vi var 11 Pers!! ;) =D hihi

2009-07-21 @ 00:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (endast jag som ser!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback