Hej vinterland


Tack till alla och allt!

Jah, de som läser denna blogg vet att jag fyllde år igår! Och idag tog jag mig tiden till att fota det jag fått, så detta inlägg kommer endast bestå av bilder OCH ett grattis till min syster som klarade uppkörningen idag och har i detta ögonblick körkort! :D


Först och främst fick jag ett hjärthalsband av Sara! + en Paradis chokladask!


På denna bild har jag fått trosor och pennor av min mor.. Den svarta lilla väskan av min syster och ett presentkort på gina tricot på x antal kr av min älskling och hans far! :)


En tröja av min mor! :)


Av mina kusiner, Patrik och Erika, av deras mor Anna och vovve Nova fick jag en jätte fin blomma och trehundra kr att köpa något fint för! :)


Stativet fick jag av mormor och morfar. Och väskan, eller snarare kameraväskan fick jag av min mor! Den är jag tyvärr lite osäker på.. Den är så stor och känns ganska så klumpig att ta med sig ifall jag bara ska ta en liten promenad. Så antingen byter jag den, eller så köper jag en mindre väska själv... Vad tycker ni?

Sammanlagt fick jag ca 1100 kr! Och det ska jag lägga undan så jag har det till senare!
Hur som hade jag en väldigt trevlig dag igår och tackar alla som grattade mig! :)

Du är underbar


Vad är det för en dag...

... nej ingen vanlig dag,
för det är MIN födelsedag
hurra hurra hurra!


Lite allt möjligt

Uppdateringen har inte varit den bästa, och  det har hänt massa skoj sen sist. Speciellt denna helg :D Men först och främst, natten till fredagen sov Sara här :) Det var myspys med mycket snack, lek med fingerfärg och skratt :D Och på morgonen blev det super stressigt så vi fick springa till skolan xD  Det var ju sista skoldagen på fredagen, så det blev till att klä ut sig och ha massa skoj med tävlingar osv.. Jag och Sara var peppisar, och vi var extra snälla eftersom att vi bjöd alla på sådana också! :D Våran klass vann också sammarbetspriset! Wohooo, tummen upp för oss ;)

På eftermiddagen tog jag tretåget till norrköping, och lite senare satt jag och kollade på hockey, Vita hästen mot Linköping (tror jag det var). Det blev lite bråk som fick mitt hjärta att hoppa ett par extra snabba slag :O Hur som var det kul ändå, även fast jag inte är så där jätte hockey intresserad! ^.^

I lördags blev det till att shoppa alla julklappar! Gick riktigt bra, men blev stressigt i slutet och jag var jätte trött! Alltså var jag lite småputt när det inte fick så bra >.< haha.

På lördagseftermiddagen åkte vi ut till Leffa och firade Patriks lilla syster som blev 18 år! Grattis till henne igen! :) Åt smörgåstårta, som var riktigt god :D Men den slår INTE sultans ;)

I söndags fick man sova hur länge som helst ;) Fast jag gick upp och gav Patrik frukost på sängen! :) Sedan bestod dagen av film, tacoätande, promenad i det vita landet, eftermiddags-sovande och sedan innebandy (Patrik spelade, inte jag) Och vid sju bar det iväg hem till mig där det blev ost och kex, mumsigt! :D

Jah det var då lite bilder och info om min helgen! :) Och nu ska jag kila tjingeling!

Orkar ni verkligen läsa detta!?

Åh, denna helg har varit hel mys! :D Först i fredags så blev det Idol-kväll med flickorna hemma hos Erica! :D Det blev mycket snack, skratt och lyssnande på gamla skivor ^^ Trevligt trevligt! Och vid tolv kom älskling och hämtade mig, så under natten sov jag i en varm famn! <3

På lördagen blev det till att åka till Norrköping och på kvällen skulle vi vara barnvakt åt Simon och Engla! Och jag låste mig ute! Fan fan fan! Patrik var på träning, och jag hade glömt koden, så jag skulle springa ner och öppna portdörren! Och Patriks dörr är en sån som går i baklås! Så hej hej, här står man i trappuppgången med två barn, utan nyckel och kommer inte in i lägenheten xD Så det blev att sysselsätta sig med att åka hiss ;)  I ca en halv timme kanske! haha. Hur smart får man vara >.< Hur som helst kom Patrik hem till slut, så vi åkte till hans mormor och hämtade extranyckeln! Och så småningom så var vi hemma i barnens lilla hem! Engla somnade i bilen påvägen dit, men simon var fortfarande vaken, så det blev att titta på tv, käka lite snacks och så satt vi och ritade lite :) Men klockan blev sent, så vi försökte söva Simon som inte var så svårt... Jag och Patrik somnade också, men jag vaknade vid tolv av att Engla stod i trappan och grät. Så la mig breve henne på övervåningen istället. Och vid ett kom Carro och Tommy hem, så jag och Patrik var väl hemma vid klockan två. Hur som helst var det en lite klantig men mysig kväll! :)

På söndagen nu då. Jah vi gick upp vid tio, åt frukost vid elva och somnade igen klockan ett och jag vaknade klockan tre! Då blev det till att laga mat, och sedan blev det lite plugg för min del. Senare på kvällen spelade vi innebandy. Det gick väl bra xD Så får se fall jag är med flera gånger ^.- I alla fall, så åkte vi hem till mig efter och jag kunde INTE sova! Var på det där riktigt flummiga humöret, då jag själv inte vet vad jag gör, haha! Det var kul, men tillslut så somnade vi! :)

Nu är det måndag och jag är typ ledig idag. Har endast Lucia idag, och det var inget måste att gå på den, så det blev till att ta sovmorgon! MEN, det har ju inte gått så bra. Vaknade vid åtta och kunde inte somna om xD Men men, då kanske jag får mer gjort idag! :D Hur som helst ska jag äta frukost nu! Så detta inlägg blir inte mycket längre ^.- Tjingeling!

Tack och lov att det är över...

Det kunde verkligen inte gå sämre! Fan fan fan!

För dom som inte vet, jag hade nationella prov i Matte C idag, i fyra timmar! Kan ni tänka er fyra timmar matte av någonting som man inte fattar någonting av? Det gick helt enkelt sämst! Om jag har tur kanske jag blir godkänd!

Nej det går inte att vara sur hela dagen. Så ska sova nu och sedan när jag vaknar hoppas jag på att jag glömt denna dag! Hejdå!

Låt mig ha turen med mig

Godmorgon! Här sitter man nyduschad med en mage som skricker efter mat och tankar om hur provet kommer gå imorgon! Ärligt talat har jag inte en blekaste aning om hur det kommer gå. Antingen kuggar jag eller så kanske det går hyfsat... Hoppas på att jag har turen med mig i alla fall!

Hur som helst så blir det bara plugg idag.. Får la försöka ta i tu med det jag inte fattar! Men just nu ska jag fixa mig till skolan. Så ha en bra dag, tjingeling!

Ögna dina ögon och se det jag ser

Godmorgon alla pigga! Egentligen vet jag inte riktigt varför jag är uppe nu, kan nämligen ha sovmorgon till halv ett idag, pga att våran foto lärare är sjuk! MEN det är redovisning nästa vecka, så kommer nog dra till skolan som vanligt och framkalla lite bilder, sedan ska jag nog också plugga en hel del matte fram tills första lektionen som börjar (vid halv ett). Men men, kan ju ta det lugnt nu på morgonen i alla fall, behöver inte stressa ett dugg vilket är hur skönt som helst! *tummen upp*

Men nej, ska nog ta någonting att äta nu sedan börja dra mig i slowmotion till skolan ;) Tjingeling!


<3


När man väl har börjat går det galant

Alltså, ÄNTLIGEN så har vi börjat fixa i lägenheten, väggar och tak har spacklats, lika så slipats jämna, sedan har vi målat både väggar och hela taket, från kök till vardagsrum, vitt! Det mesta målandet gjorde nog min lilla älskling >.< Men det är väl ett bevis på att vi flickor är noggrannare ;) haha.
Hur som helst. Det blev mycket slipande och målande denna helg. Och det som återstår att måla ännu ett lager vit färg på väggarna, eller kanske två lagar, vi får la se! Och någon gång framöver ska vi lägga golv och fixa köket så som min mor vill ha det! Men till det kommer vi nog skaffa specialhjälp till ^^

Men men, nu ska jag väl inte sitta vid dumburken längre. Får isåfall bli senare! Så tjingeling!

Frozen in time

Igår blev det en liten lång promenad >.< Skulle egentligen bara gå upp till åsen, och sedan hem igen. Men icke! För nästan precis vid porten så kommer Edwin bakom mig! :) Så det blev till att göra honom sällskap hem, och det är väl iallafall någon km dit >.< Så från en liten promenad blev det en promenad på ca 4-5 km allt som allt :D Riktigt skönt var det, och det var också kul att träffa Edwin igen :) Det var länge sedan man såg den grabben faktiskt!

Hur som helst så tog jag några bilder, här över ser ni en av dom! :) Jag blev nöjd med den, men vad tycker ni, tumme upp eller tumme ner?

Annars idag dårå.. Så har jag fått slutbetyg i Kemi, är faktiskt nöjd, och glad över de ord som min lärare Maria sa :) *BIG SMILE*
Men men, resten av dagen då.. Jah det händer inte så mycket, ska kanske spackla och måla. Eller så blir det imorgon.. Ikväll kommer också min "lilla" prins :) Blir antingen bio eller hemmakväll framför tv:n. Myspys!

A land of frost

Jag säger då det, igår vända vädret helt och hållet! Från att ha varit en ganska så varm november månad så har det blivit minus grader, frost, hala gator osv. Men även fast det är så fruktansvärt kallt, så är det underbart fint! Igår var allt träckt av frost, och samtidigt låg solen på så att det glittrade något enormt! Hur vackert som helst var det, men tyvärr hade jag ingen kamera i närheten + att jag gick i skolan till det blev mörkt! :( Surt det där, och idag ser det inte ut att bli lika vackert som igår.. Frost finns men solen ligger bakom molnen än sålänge!

Hur som helst, det där va då lite info om vädret >.< Som ingen bryr sig om egentligen! Men sak samma, jag ska kila och fixa mig till skolan och sedan fixa lite te. Så tjingeling, ha en bra dag!


Ticket to the moon

Jah ni... Ska få be att tala om att jag vaknade av att jag blev bländad av månen nu på morgonen! Inte det bästa att bli väckt av ska jag säga >.<

Hur som helst ska jag få skjuts till skolan om ca 40 min. Och efter skolan så ska jag ha utvecklingssamtal med min mor. Får la se hur det går, hoppas på positivt kritik i alla fall..

Men nej, nu ska jag faktiskt fixa lite te, sedan blir det till att åka till skolan! :) Tjingeling!

Bilder väcker minnen

Jah, i mårse blev det att kolla efter några negativ i all stress.. Vi håller ju nämligen på med att framkalla bilder på Foto kursen, så varför inte testa framkalla bilder från förr då de digitala kamrorna inte hade kommit till! Hur som helst, hittade jag många roliga bilder på mig när jag var väldigt liten, och jag fortsatte kolla när jag kom hem från skolan, vilket var väldigt roande :D Korten tog också upp en hel del minnen och tankar, om då man bodde som en hel familj och hur det skulle varit idag om dom (mamma och pappa) fortfarande bodde ihop.? Jah, jah, här får ni två bilder från småbarns tiden. En på Cissi och mig (syskonkärlek?), och en på mig när jag äter med, bokstavligt talat, hela ansiketet! ^^

 

Hur som helst börjar jag få ont i halsen... igen! Så jag har gjort lite varmt "hångel-te" (se bild nedan) som jag ska dricka upp och sedan ska jag dra mig ner under täcket för att sova! Klockan börjar ju faktiskt närma sig tio! Och jag har börjar bli j*vligt morgontrött nu för tiden, så det är lika bra att lägga sig tidigt! Så natti natti folket, hoppas ni haft en bra dag!

Hmm hångel-te...? Får mig att tänka på min älskling.
Önskar han vore här och höll om mig i sin varma famn!


Önskelista hos KanDee:

1. Linne Heart Rosa
2.
Vitt Linne Galaxy
3.
V-ringad top KD
4. Linne Lovebird

Nå, ni undrar säkert varför jag skriver detta! Jo det är så att Kan Dee har startat en tävling igen! Och denna tävling är lite annorlundare än andra, den kommer pågå enda till 20/12-09, och till dess kommer vinnare lottas ut lite då och då! :D Så äntligen kanske man har chansen till att vinna någonting från hennes shop! :D

Vill verkligen vinna pga att jag aldrig har turen med mig till att vinna någon tävling! + att jag verkligen vill ha något av hennes klädesplagg! Det är ju faktiskt hon själv som har gjort trycken på alla plagg, med andra ord, hon är grym på att teckna/rita! :D