Tänkte bara säga...

.... att jag kommer skriva när jag har kommit hem från norrköping.. Lättare att fixa med bilder och så.. Så det kommer bli några förseenade händelser som jag kommer skriva om senare. Men det får ni överleva tycker jag :) Så ha det så bra sålänge :)


I look forward to it

Jah det har inte hänt så mycket denna dag.
Har mest setat vid datorn och sen har jag lagat mat också!
Men om ett tag ska jag träffa Bella! :D Och sedan Gurra. Vi ska spela minigolf nere vid Djulö :) Haha det var ett bra tag sedan jag spelade sist faktiskt! Några år tror jag faktiskt? Så håll tummarna för att jag vinner ;)

Men men.. jag undrar om det kommer bli kallt senare, eller fall man kan ha shorts? Nja jag vågar nog inte chansa, det får la bli lite längre byxor idag :) Och imorgon blir det promenad med Ericapå morgonen, hoppas jag på iallafall?

Hello?

Nu sitter man här nyduschad och ska snart torka håret.
Himlen är blå med lite moln här och där! Vet inte hur varmt det är ute, men idag ska jag ut iallafall :D Kanske tar cykeln ut till mormor och morfar? Eller någon annan kanske vill ha picknick med mig? Eller bara en promenad? Eller varför inte en cykeltur till något mysigt ställe där man kan sola och kanske tom bada? :) Med andra ord, vill någon hitta på någonting att göra med mig idag? (a) Jag är öppen för förslag som har med utomhus att göra ^^
´
Men nu ska jag torka håret och sedan får jag se om någon har kommit med något förslag ;)

bok: Skadad av Cathy Glass

Nu börjar dagen dra mot sitt slut. Och det är klarblå himel ute!
Kanske ska ta en promenad nu ikväll istället, eftersom att morgon promenaden aldrig blev av. (Hon skulle iväg) Får helt enkelt se...

Idag iallafall så har jag spenderat nästan all tid till att läsa. Och nu är boken utläst.
Man fick en riktigt tankeställare om hur folk egentligen tänker! Förstår inte hur man kan göra så mot en liten flicka! Iallafall tycker jag att du bör läsa den, riktigt fin bok! :)




Cathy Glass har varit fostermamma till många barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassigt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämde iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.

När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom olika personligheter so hon gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmare lär sig den lilla flickan att lita på henne och tillslut anförtror Jodie sin förfärliga historia åt henne. En fruktsnsvärd berättelse inget barn ska behöva uppleva.

film: Baksmällan / The hangover



Doug (Justin Bartha) ska ta det stora steget och gifta sig med sin flickvän. Men innan det är dags att vandra ner mot altaret och ett mer respektabelt liv är det dags för en sista sväng med grabbarna. Och vart drar man på svensexa om inte syndernas stad, Las Vegas. Med sig dit har han den smådryga charmören Phil (Bradley Cooper), den stele och frustrerade tandläkaren Stu (Ed Helms) och inte minst den blivande svärbrodern Alan (Zach Galifianakis), en minst sagt underlig herre. Med svärfaderns ögonjuvel till bil som fordon beger sig gänget till Las Vegas för en sista kväll tillsammans.

Så dagen efter vaknar trion, minus brudgummen själv, upp i ett sönderslaget hotellrum och med århundradets baksmälla dunkande innanför tinningarna och inget minne av vad som hänt kvällen innan. När de hittar en bebis i en garderob, en livs levande tiger på toaletten och förstår att Doug är försvunnen, inser de att gårdagen blev lite mer livad än vad de hade tänkt sig. I ren desperation ger de sig ut på Las Vegas gator för att försöka ta reda på sanningen om orsaken till den dundrande baksmällan och deras försvunne vän.




Denna film är helt värd att se! :D Riktigt bra, men tyvärr hade jag för höga förväntningar till den här filmen så den var inte lika bra som jag hade hoppats på! Men den är fortfarabde bra! :)

Imorgon börjar det nya livet!

Usch usch usch, detta är inge bra. "Potatis" till frukost? Nej det ska verkligen bli ändring på det! Från och med imorgon så börjar mitt lilla sundare liv. Då ska jag upp tidigt och ta en promenad med Erica! Och om det blir fint väder under dagar tror jag att jag cyklar ut till mormor och morfar så att man kan bygga på brännan lite (a)

Men det är imorgon det, idag däremot. Jah, vet inte riktigt vad som händer. Eller jag har inte bestämmt mig ännu. Min syster och Sonny kommer till norrköping idag och ska shoppa. Jag tänkte göra dom lite sällskap. MEN jag har typ skoskav, och det är inte det skönaste att gå till stan då! Hmm.... Det blir nog att jag väntar på att Patrik kommer hem från jobbet så kan han skjutsa mig lite (a) Men innan det då? Jo jag började läsa en bra bok igår, Skadad av Cathy Glass. Så ska nog fortsätta att läsa den idag :) Men innan blir det en dusch och lite städning! Så jag uppdaterar senare eller imorgon, får la se :) 

Behind closed doors

Tjohejsan alla :D
Igår var det hemma gjord pizzakväll med Patrik, Billy och Sandra framför två filmer, Big Stan och The Chair. En komedi och en skräck, och dom var riktigt bra faktiskt :) Även fast jag tittade bort några gånger till The Chair ^^ Men men.. Pizzan var god iallafall, och det blev över så det blir nog dagens lunch eller frukost! (a)

Hmm, men idag är det lördag, och vad händer då? Jag har ingen aning faktiskt. Solen tittar fram, det är lite molnigt och det blåser som fan här. Men det kan ju vara skönt att gå ut iallafall :) Jag vill ner på stan iallafall! Hann aldrig det igår för Patrik slutade ovanligt tidigt :O Men men, jag ska nog duscha nu, eller äta frukost, så see ya!

It's gone


Deep inside, you know it to

Jah då var klockan snart åtta då. Usch va segt det är att gå upp tidigt när sängen är så där mjuk och varm. Men men, lika bra, då får man lite saker gjorda innan tåget till norrköping går. Men har inte bestämmt om jag ska ta ett eller tre tåget? Om jag tar det som går ett, blir det till att shoppa. Men jag har shoppat så mycket ett tag nu :O Så jag evt inte om jag vill slösa mer nu ^^ Iofs man behöver ju inte köpa någonting, bara strosa runt, men det är ju inte alltid så kul ^.- Jah jah, det är mitt beslut när jag ska åka, inte erat, men ni kan ju föreslå det tåg ni tycker jag ska åka (a)

Men men, igår så blev det filmkväll hos Keso :) Vi kollade på en film, Iron Man, och sen snackade vi till klockan ett på natten ungefär. Och jag kan säga att samtalsämnena varierade en aning ^^ Både intressant och fövirrande haha

Men nej, nu ska jag dricka upp mitt vanilj te och sedan hoppa in i duschen :)

Breakdown

Jah, idag är inte solen framme. Taskigt!
Och jag har ingenting att göra idag, så snäääälla hör av dig om du vill hitta på någonting! :O
Hmm, jag kanske kan gå ner på stan och se fall objektivet har kommit in? Har ju inte kommit ner på stan denna vecka ännu. Någon som vill ta en fika där nere kanske? (a)
haha jag känner mig lite desperat efter sällskap idag ^.- Säkert för att jag är ensam hemma. Mamma jobbar och Cissi är på väg till Värmland (tror jag det var)

Men nej, sa väl kanske fixa mig lite och städa upp i mitt rum, sen får jag se vad som sker.

A thousand miles

Godmorgon :) Idag har jag faktiskt vaknat riktigt skapligt :) Blev väckt lite innan halv sju, och sedan var jag pigg. Men ville sova lite till så tvingade mig kvar i sängen ^^ Så jag vaknade vid halv åtta pch bestämmde mig för att gå upp :) Har ätit frukost, det blev te och mackor med ost :) Mumsigt :D

Vad händer idag då? Vädret är sjukt fint, så ska ut till mormor och morfar för att steka lite när mamma kommer hem igen :) Sen ska jag träffa Patrik någon gång vid fyra tror jag, så om vädret sitter i då kanske det blir en promenad eller någe annat! :)

Föresten, jag är jätte sugen på att gå ut på en fotorunda någon dag :O Någon som är intresserad av det också? Isåfall kan vi väl göra sällskap? (a)



Folkrace, Motala, 18 Juli 2009







Let's stay together

Nu är man hemma igen, och lite uppdatering skadar ju aldrig :)
Inte för att det finns så mycket att skriva då. Det är iallafall inte så skoj väder, så man kan ju inte dra ut och sola.. Men jag ska iallafall ner på stan idag och kolla om tele objektivet har kommit hem ännu. Ska endast testa det och sen får jag se om jag köper det.. Vad tycker du, ska jag köpa det eller ej?

Men vad händer annars idag då, nja absolut ingenting, så hör av dig om du vill ses? :)

Jah, just du ska vara gla!

Dålig uppdatering, OH JAH! Men som sagt så var jag på folkrace i lördags, det var riktigt roligt och trevligt faktiskt :D Lite läskigt med voltande bilar.

Igår bar det av till Gustavsvik med tre bilar och 11 personer. Vi var där och plaskade i kanske sju timmar! Både inne och ut, i poolen och i dammen xD haha det såg lite kul ut när alla sprang rakt över gräsmattan i regnet ^^ Och när sex pers stod under duscharna utomhus när det spöregnade xD Och det var bara för att duscharna var sjukt varma :D
Man önskade att man hade kameran med sig hela tiden, men det är ju inte så bra i ett badhus. Men det skulle bli hur många roliga bilder som helst! Vi fick en liten rolig bild när vi satt och åt ^^ Kolla min syrrans blogg så får ni se ;)
Jag hade kul iallafall, och var helt slut efter dagen, var typ helt död igår kväll. Blåslagen och sliten, inte den bästa kombinationen. ^.-

Men men, nu har man vaknat iallafall, varit uppe en halvtimme och otroligt nog så tittar solen fram en aning :O :D Men molnen finns fortfarande kvar på himlen. Tråkigt, men sånt är livet!

Bilder kommer troligtvis senare!

Tick tack tick tack . . .

Då var man hemma igen då. Det blev inget mormor och morfar idag, de hade en massa gäster så jag ville inte tränga mig på.. Istället trängde jag mig på hos Erica :) Har inte träffat henne på hela sommaren typ :O Så det var på tiden :D Och vi har bestämmt att det ska bli kings någon gång nästa vecka då alla kan :) 

Men men, vad händer nu då, inte så mycket faktiskt... sitter och äter lite glass med krossad degestive i, RIKTIGT GOTT :D Senare kanske jag ska tillbaka till Erica och kolla film :) Tänkte slå igång en film här hemma nu också faktiskt :) Blev trött av solen så kanske tar en lur också (a)

Imorgon föresten så kommer Patrik och hämtar mig klockan sju på morgonen :O Sedan ska vi åka någonstans där det är folkrace ^.- Har aldrig varit på någe sånt där, men det kommer nog bli kul :) Så det blir väl inte så mycket mer uppdatering för min del denna dag. Kanske slänger in något, men det är inte säkert.. Så ha det så bra allt folk :)

Ska jag eller ska jag inte?

Fick en lite tanke nyss att jag kanske ska dra ner på stan och ta hål i öronen.
Men är osäker på fall jag passar i det?
+ att jag tror det är bättre att ta hål på hösten..
Vad tycker du, ska jag ta hål i öronen någon gång?

I think it's beautiful


...

Det var visst ingen som ville bada med mig igår. ;)
Men men, dom lovade fint väder idag.. Just nu är det en hel del moln, men solen tittar faktiskt fram :D Kanske blir att åka ut till mormor och morfar idag :) Om ingen annan vill träffas och göra någonting :)
Men just nu så ska jag hoppa in i duschen, håret ser förjävligt ut! 

Today, yesterday and the day before that


Lite från själva norrköping... Och jag måste säga att det inte är ofta man får en kram av en katt :O Den lilla svarta (som sover där) lyfte jag upp och den slängde båda tassarna runt halsen på mig. Sjukt gulligt ju! ^.-

Okej jag kom hem för ett bra tag sedan, men har gjort annat.
Öhm, det tog en halv timme att gå från P till tågstationen. inte så farligt tycker jag :)
Iallafall, jag gick mot stan direkt, tog allt i min takt som var riktigt skönt faktiskt :D Trodde det skulle vara tråkigt att gå runt och shoppa själv, men det var nästan bäst, bara ta det lugnt och strosa (som mamma säger). Jag hittade lite iallafall, t.ex. ett par skor, en parfym, ett linne och två slags tröjor + en riktigt god glass ^^ Tog också liten foton i parken som man brukar gå igenom när man ska mot centrum, riktigt mysig park ska jag få be och tala om :) Och den parken påminner mig om en sak, Bella när ska vi ta med oss matsäck och äta i de där träden? ;)


 
Men men, tåget gick halv ett och jag var hemma igen klockan ett där jag möte upp Cissi. Vi gick för att äta lite lunch :) Blev en sallad för mig på Maistro och för Cissi blev det en snitsel, riktigt gott faktiskt :D Men men, sen var det fotvård på gång! ;) En sak som mamma fixade åt oss för någon månad sedan. Och jag kan säga att det var hur skönt som helst! Speciellt när man hade gått en hel del under dagen ^^

Vad har hänt sen då? Jag cyklade hem, slog igång en film, och nusitter jag här. Vädret är fint och jag har nästan lust att bada (a) Någon som är på? ;) 

Try to see the difference

Det verkar inte vara så jätte många som är morgonpigga på sommarlovet ;)
Själv tänkte jag börja med att sätta klockan! Det är faktiskt rikitgt skönt att komma upp tidigt på morgonen, och man får mycket mer gjort om man går upp tidigare´! :) Sen kanske jag kan komma igång med promenaderna som jag skulle ha gått varje dag denna sommar, men dum som jag är har jag inte gjort det! Därför måste jag ta tag i det nu! Promenaden till centrum här i Norrköping tycker jag kan vara en bra början ;) Det är mer än en kilometer dit iallafall ^^ Så det blir en helt lagom lång promenad. Och man får hålla tummarna för att vädret ska hålla sig :O Solen kikar fram lite då och då, men just nu är det moln. Fula moln som är hemlighetsfulla! Dvs, man vet inte fall det kommer bli regn eller inte....

Men nej, detta var ett riktigt tråkigt inlägg, så jag slutar nu >.<

Here comes the update

Godmorgon alla piggelinare ;)
Haha detta är nog det absolut tidigaste jag har gått upp denna sommar! Och klockan är inte ens sju  ^.- Jah hur kan detta komma sig, Jo jag vaknade av det där förbaskade alarmet IGEN! Usch usch usch, det gillar vi inte! Men men, nu är jag uppe, har duschat och bäddat :) Ska packa ihop mina saker så det blir klart det med :) Sen vid elva kanske ska jag försöka hitta till tågstationen! Det kommer bli en skaplig promenad, men det lär jag behöva ^.- Går ju förbi McDonalds, kanske kan köpa en glass och mumsa på (a)
Iallafall, tåget går egentligen klockan halv ett, men om jag går fel är det lika bra att jag går för tidigt än för sent :) Och om jag hittar direkt och det är mycket tid kvar så är det ju inte så jätte långt till stan :) Så man kan ju alltid ta en sväng förbi där (a)

Men men, nu ska jag packa och sedan ska jag nog leta upp någoting att äta, min mage skriker och värker, så hoppas på att det finns någe mumsigt i köket :)

Tralalalaa

Då sitter man framför en stor jävla tvskärm då ^^
Jah jah, jag har sovit riktigt bra inatt, men vaknade av P's hemska alarm signal :O Seriöst man hoppar högt när den börjar ringa! haha Men men, jag vaknade vid tio och fick en super glad syster över mig på msn ^^ Hon har övningskört med körskolan idag och det hade gått jätte bra :) Tummen upp för henne tycker jag :)

Men nej nu ska jag väl bädda, och kanske ta en dusch eller någe. Hmm... jag ska fixa mig iallafall och jag ska tydligen hitta på någonting som jag och P ska göra sen. Lätt att göra det i en stad man knappt "känner"! ^^ Men vädret är ju hur fint som helst,  så man kan ju göra någotning ute iallafall :)


See ya

Jah då är ännu en hylla klar i detta hem.. Hoppas mamma blir glad när hon ser det :) Men det får ju inte jag se eftersom att tåget går om två timmar och mamma kommer hem ikväll någon gång..

Men men, nu är det packat iallafall, och så är det bara att vänta.. Börjar väl gå om en timme. Lite läskigt faktiskt, första gången jag åker tåg själv :O Men det kommer nog gå bra (a) Kommer hålla mig uppdaterad där borta. Kommer vara ensamt så håll mig sällskap på msn tycker jag ^.- Är ju själv från tidig morgon till klockan fyra på dagen... Jah vad ska man göra då egentligen? Film funkar ju alltid, och därför har jag tagit med några om han nu inte har några bra ^.-
Men ska kila nu, kolla på en halv film eller någe xD Ha det fint :D


Hasta luego

Jag måste bara säga att min säng var ovanligt skön i natt :O Sov hur bra och skönt som helst! :) Så man ville ju inte gå upp när man vaknade på morgonen ^^

Igår var det ju Beck kväll hon Bella. Pizzan var jätte god och Beck filmen var väl helt okej ^^ Och när man ska hem, vad hittar man i sin vänstra sko! :O Jo ett blött papper, och hur fan kom det dit om jag får fråga? Jo jag ska lugnt tala om för dig att lilla Björn har någonting att se fram emot nästa gång jag träffar honom ;) haha

Och vad händer idag då..... på tal om ingenting ^^
Tiden jag skulle passa blev flyttad till på torsdag istället. Så idag ska jag åka till norrköping med tre tåget tror jag. Sen kommer jag hem på torsdag... Men innan jag åker måste jag städa mitt rum, duscha och bygga ihop hyllan. PLUS komma ner på stan och köpa en biljett :O SÅ jag ska kila från datorn nu, puss

What can I do?

Usch vad jag har tråkigt! Det är en timme kvar till jag ska cykla iväg mot king's.
Vad ska man göra under en timme? Jah, jag har ingen fantasi iallafall >.<

Och vet ni vad.... Den 2 juli 2008 klockan 16.55 blev jag ormbiten i Ericas sommarstuga.
Fick åka till akuten, och sedan ambulans till eskilstunas sjukhus och övernatta där i två nätter.
Väl hemma fick jag gå på kryckor ett bra tag! Och foten var svart och BIFF, och gjorde allmänt ont hela tiden! Men jag överlevde :) Och denna sommar har jag sluppit den där värken i foten, vilket jag hoppas att jag får göra livet ut! :O
Men iallafall här kommer en fråga, har du blivit biten av en orm någon gång? 

Btw, kom på en liten rolig kommentar som jag sa under tiden jag och Erica låg i sängen på akuten i Katrineholm. "Alltså Erica, titta ditt knä ser ut som en elefant?" :O :'D Hej skrattattack ;)

L i t e  b i l d e r  f r å n  D Å !


No more secrets

Nu är man hemma igen, men om ca två timmar bär det iväg igen ^.- Ska till king's och köpa pizza sedan blir det Beck kväll med Bella och Gurra igen, mys pys :)

Idag har jag som sagt varit i Marieberg, hittade inte alls mycket :O Alltså det är rea överallt, man borde ju hitta någe :S Men jag köpte faktiskt ett linne för 30 spänn och två stora t-shirts för 100 :) Så jag har bara gjort av med 130 spänn idag, det är riktigt bra gjort ;)

Hmm, vad händer under veckan då? Nja imorgon ska jag till Marica på fotvård med min syster. Våran mamma hade fixa något.. Sen har jag ingn aning, om det är fint väder kanske den där utflykten på den där ön blir av? eller? :)

Men nej, nu ska jag plocka undan lite i mitt rum, förstår inte hur fort min fotölj blir FULL med kläder :O Men men, ha en fin kväll allesammans :)

One time

Är hemma hos mamma ännu en gång, men ska bara packa lite sen ska jag ut till mormor och morfar. Ska sova där inatt och imorgon bär det av till Marieberg för lite shopping :D

Men vad hände igår då. Nja absolut ingenitng, var hemma och tittade på film typ. Först en actionkomedi, och sedan blev det king kong som gick på fyran. Hade aldrig sett hela innan, men den var faktiskt bra :) Likaså den andra filmen, äkta girl power i den alltså ;) (minns tyvärr inte vad den hette)

Hmm.. jag måste säga, jag har fortfarande inte fått den där sommarlovs känslan ännu. Känns fortfarande som det bara är en helg, eller ah,en ovanligt lång helg ^.- Men men, hoppas att vädret blir bättre snart så man kan göra lite utflykter och sånt :)

Do you have fun?

Jah det blev att ta en sväng till min kära mor idag iallafall..
Finns inte så mycket att göra när det regnar ute så det är trist vart man än är!
Hmm, festen igår var helt okej :) Vissa saker håller vi för oss själva, men jag tyckte iallafall att det var skoj. Och det blev nästan en favorit i repris ;) haha

Men jah, vad gör allt folk idag då? Någon som gör någe roligt?

I'll come back

Inte så mycket uppdatering igår. Men det hände inte så fruktansvärt mycket.
Inte under dagen iallafall. Senare på kvällen blev det tacos och film, riktigt mys :)
Sen har man inte sovit någonting i natt. Somna först klockan halv sju i mårse :O
Men men, jag överlever, och idag ska jag ner på stan för att banka småpengana som vi inte kunde göra senast. Cissi ska skriva in sig och sen ska vi nog hem igen...

Ikväll blir det lite festande :D Riktigt länge sedan var det så det komemr bli skoj :)
Sen är jag inte hemma förens på måndag. Ska nämligen till pappa idag, och på söndag åker jag och syrran ut till mormor och morfar för på måndag så ska vi åka till Marieberg och shoppa lite :) Så vi hörs på måndag dår ;) Ha en bra helg, för det ommer iallafall jag :D

What a wonderful day

Vet ni, jag har en personlig väckar klocka som ringer när den tycker att jag ska vakna xD Ganska så smidigt faktiskt ;) Då slpper man ju sova bort hela dagen. ^^
Iallafall, inatt har jag sovit gott efter många timmars gående i Stockholm igår. Och även fast det var rea och sånt så hittade jag knappt någonting :O Jag köpte ett deadem, ettt linne, tre tröjor, lite spa saks, en klämma (till mamma) och sedan mat. Ingenting som var sådär viktigt tycker jag, men jag är nöjd med hela dagen ändå :D
" Detta är ett special erbjudande, Det heter Comviq Abbe, och då är det jag som är Abbe.. Hehe, jag kommer hem till dig (Bella) 2-3 gånger i veckan, jag städar, diskar, bäddar sängen, öppnar en flaska vin osv......... liten stund senare..... Just jah, jag städar i kallingar, om det gör valet lättare? ;) " Jah, när denna snubben började snacka sådär kunde jag inte göra annat än att skratta xD Det var nog dagens höjdpunkt, eller vad säger du Bella? ^.-  
 

Jag testade ett par skor med väldigt små klackar! Tänk om man ändå kunde använda sånna!

 

Looking at you through the glass

Detta är nog det tidigaste jag har gått upp på hela sommaren tror jag xD Det är riktigt skönt faktiskt, och man får ett leedne på läpparna när man ser den blåa himlen och att solen lyser :) Det är helt enkelt en perfekt dag för att åka till Stockholm. :)

Hmm, jag är nyduschad och sitter och äter frkost och lyssnar på lite musik samtidigt som jag fundrar på vad jag egentligen ska köpa i Stockholm xD Ett deadem är helt klart att jag ska köpa (för mitt gick sönder här om dagen), sedan ska jag leta skor och...... Jag får se vad jag hittar för spännande :)

Walking along the bridge


Jag måste säga, jag har varit riktigt duktig idag, hunnit med en massa nyttiga saker och samtidigt tagit det lugnt :) Jag har:
Snickrat ihop en hylla
Städat
Diskat
Tvättat
Lagat mat
Bakat en sockerkaka
Färgat mamma hår
Klippt mig (eller mamma klippte mig).

Jah det var väl det jag har gjort idag, riktigt nöjd faktiskt :D
Men nu är jag trött och det är en låååång dag imorgon i stockholm med bästaste Bella :) Så jag ska faktiskt ta och dra mig till sängen nu så jag får lite sömn innan klockan ringer imorgon ^.- Natti natti alla, hoppas ni sover gott och får en bra dag imorgon :)

I have no idea

Men titta, här sticker solen fram också :D Toppen :)
och nu har jag städat klart, mitt rum är fläckfritt ;) Lika så golven i denna lilla lägenhet, tyckte att man lika gärna kunde dammsuga hela lägenheten istället för bara ens eget rum (a)
Sen har man också varit hos sin kära mor och klippt sig lite snabbt, luggen blev lite kortare, och i resten av håret försvann bara topparna :) Jah, jag har varit duktig idag tycker jag, man kanske ska slänga ihop något gott också?
Men oh my, är klockan redan halv fem :O Skapligt vad tiden gick fort idag då xD Måste nog slänga i mig lite käk också :) Hmm, blir nog potatis och mormors goda gryta :D Mummms,

Usch vilket väder

Då var man nyduschad dårå :) Ska nog fixa mig ganska så snart så att man är klar tills Sara och dom kommer och hämtar cyklarna.. Yes, min och syrrans cyklar blev sålda idag x) Hoppas dom duger... ^^

Idag har även en av de två hyllorna satts ihop. Eller inte helt, för dom som hade gjort grunderna har borrat helt fel på ett ställe! Så morfar ska få hjälpa oss att borra lite nytt någon dag framöver så att vi kan gra klart den :)

Men vad händer annars idag dårå, nja inte så mycket, vila upp mig till morgondagen kanske ^.- Måste ju orka gå hela dagen i Stockholm.. Då menar jag verkligen hela dagen, tåget går klockan åtta här ifrån katrineholm, och det går hem igen runt tio på kvällen ^.- Det kommer bli skoj :)
Men jag kan ju inte vila hela denna dagen... Jag borde nog städa mitt rum, det ligger kläder lite här och var xD Så får sätta igång lite bra musik som gör en glad och sedan är det bara att sätta igång att städa ;)

It's perfect for you

Som sagt så skulle ju jag banka mina småpengar idag! Det är en hel del så väskan var sjukt tung även fast jag bara hade hälften i min. Sen när man kommer ner på stan så ska dom jävlarna ta och bygga om en massa så man kan inte banka! Grrr, det var inte kul att gå runt med den där tunga väskan på stan kan jag säga.
Men men, dom skulle bara ha stängt där till på onsdag, så jag får dra mig neråt stan någon gång efter det :) På tal om onsdag föresten, då ska jag och Bella till Stockholm och ha det trevligt :D Länge sedan man shoppade faktiskt, så det är på tiden ;)

Men nej, nu ska jag torka tll mig lite, för det regnade en hel del när vi var ute, och sedan ska jag slå igång en film :) Så ha'de fint :)

Where did the road go?

Först och främst måste jag säga att Ice Age 3 var sjukt bra :D Man får verkligen ett gott skratt och jag hoppas nästan på att det kommer en fyra ^.-

Nej men hur är det annars då... Jo det funkar fint, har varit sjukt trött hela tiden typ, och jag förstår inte riktigt varför. Aja lite trötthet överlever man ju alltid ;)

Men vad händer idag då, nja inte så mycket ska till banken med systern min och sätta in alla mina småpengar ^^ och sen ska hon skriva in sig på körskolan. :) och ikväll tror jag det blir Beck med Blondi och Gås om jag inte har fel?
Men nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kan bli klar för dagen någon gång ^.-

Sorry ,

Förlåt för dålig uppdatering, men har gjort en massa annat.
Igår blev det t.ex. en promenad till Djulö för att ta ett dopp med Bella och Linnea, sedan vidare till Marie berget och grilla lite där :) Där blev det även väldigt mycket sång ;) Det var så otroligt skoj och mysigt, måste verkligen ske flera gånger :)

Idag dårå, har jag träffat Bella, vi tog en sväng ner till tågstationen och köpte biljetter och började helt plötsligt snacka om en spanien resa,.. ^^ Sedan tillbringade vi den mesta tiden på en bänk utanför mig och snackade en massa :)

Om ca 20 min är P här för att hämta mig, vi ska kolla på bio med Billy och Sandra, ska bli rikigt trevligt tycker jag :) Sedan får jag la se om jag kommer hem ikväll.. Men men... Ska packa lite nu, så ha det fint :) Och bilder och sånt kommer komma senare när jag har orken ^.-

ciao

Plötsligt händer det

Vet ni vad? :O Nu på morgonen hände det någonting som jag inte ar varit med om på sjukt många år :O Jag blödde näsblod! Och det var inte så lite heller!
Lite läskigt fakiskt ^.- När jag var liten blödde jag hela tiden, det längsta var väl kanske 4-5 timmar! Och jah kommer fortfarande ihåg hur det var, min syster och jag skulle följa med pappa till ett typ av möte på jobbet, de skulle nämligen få en annan modell på sina arbetsbilar. Precis innan vi skulle åka dit började jag blö näsblod och det varade under hela "mötet" och lite till.. haha, förstår egentligen inte varför jag kommer ihåg det. Eller hur man kan komma ihåg små saker eller platser i detalj från när man var liten. Det är ganska häftigt ändå ^.-

Idag ska jag, min syster och mamma till söderköping för att äta på smultronstället :) Riktigt gott kommer det bli! Och det kommer bli ännu en bild vid bron ;) 
Och på hemvägen släpps jag av i norrköping för att träffa P, och på kvällen åker vi hem till mig :)

Och sen, i helgen flickor, vill ni hitta på någonting då? Vi kanske kan köra en king's?


Home sweet home

Då är man hemma igen då.
Det har varit helt okej ute hos mormor och morfar. Vädret har varit så sjukt fint, men allt har stått stil, så det har varit äckligt vamt, sådär varmt så att det bara är jobbigt. + att min allergi har varit hemsk! Har nästan bara legat i sängen hela dagarna för att jag inte har orkat göra något.
Men igår fick vi lite besök, vi spelade fotboll, badade, grillade och snackade en hel del. =) Blev lite piggare, men det blev ju såklart jobbigt när allergiattackerna kom, mina ögon blev helt blodsprängda och jag var tvungen att lägga mig... Fan vad jag hatar min allergi! Jag har ingen ork när den slår till! Och den sänker bara mitt självförtroende mer och mer!