Skratta bäst som skrattar sist

Idag var det då inte mycket till lektioner tycker jag! Först en film på kemin.. Lång rast, och sedan blev det en genomgång i matten och resten av den lektionen blev till att kolla skol-SM i fotboll i hallen. Sedan blev det historia en timme som var ganska så chill den med. Slapp dag helt enkelt!
Och efter skolan åkte jag hem och väntade på att Bella skulle höra av sig då det skulle bli en fika på stan! :D Tyvärr kunde inte Linnea och Erica följa med, men detta var väl iallafall inte den sista gången vi kommer ta en fika efter skolan ^.- Hur som så snackade vi om allt och inget vilket (jag själv tycker) är roligast. :) Hon hade också med sig en liten, eller två små, presenten/gåvor till mig från när hon var i Thailand för några veckor sedan! :D Hur gulligt som helst! <3 Det var en liten "ask" med en söt liten blomtvål i, som luktade mums! ;) sen var det också ett svart linne med en döskalle och lite röda rosor på, jah ni ser ju själva här under! :) Jag blev iallafall glad :D Och det var jätte fina saker! Så tack så jätte mycket! :)




Men nu ska jag kila och göra hamburgare med min älskling som kom hit precis. :)
tchau!

Bättre sent än aldrig

Var ett bra tag sedan jag uppdaterade nu, men bättre sent än aldrig, eller?

Idag var det kursprov dårå... Det var lättare än vad jag trodde att det skulle vara, men jag ahr ingen aning om hur det gick, men godkänd är jag nog i alla fall!

Hur som, igår vaccinerade jag mig mot svininfluensan. Har inte fått någon biveckning ännu (om man nu inte kallar ont i armen som biverkning vill säga!) Får väl se ifall jag blir sjuk senare i veckan.. Hoppas INTE!

Hur som helst, jag har redan slutat skolan, men sitter kvar för att jag ska följa med Sara-para till vaccineringen. inte så kul att stå och vänta där själv >.< Och jag har ändå ingenitng annat att göra så varför inte följa med och göra lite sällskap! :) Hur som helst, detta var väl då ett onödigt inlägg. Så tjingeling!

Dag två


Jah, min hals är mycket bättre idag än vad den var igår! Och jag hade tänkt gå till skolan idag, men med lite övertalan och när jag tänkte lite själv så blev det till att vara hemma en dag till. Så nu får den vila extra mycket >.<

Igår blev det inte mycket pluggande även fast jag sa att jag skulle göra det. Men när man är sjuk så har man inte mycket ork i kroppen. I alla fall inte jag! Så pluggnadet igår har jag flyttat till idag! Så jag ska plugga idag, jag måste! Men först blir det lite sen frukost och sen ska jag torka håret, så vid tolv kommer jag nog sätta mig ner för att läsa kemi! Eller tidigare >.<

Sjuklingen själv

Ajajaj, skippar skolan idag. Kan knappt svälja utan att det gör ont och jag kan inte gå till toaletten utan att bli anfåd. Hatar verkligen att vara sjuk! Så jag ska försöka gå till skolan imorgon, så att jag inte missar allt för mycket! Men för att utnyttja dagen på ett bra sätt så ska jag faktiskt börja plugga till kursprovet i Kemi som vi har nästa vekca, så att jag inte sitter med det sista dagen, för då jävlar kommer det gå helt åt skogen! >.<

Men nej, nu ska jag faktiskt dricka lite te och kolla på en film innan jag börjar plugga på någonting. Tjingeling!

It hurts!

Usch vad jag har ont i halsen! Kunde inte prata när älsklingen ringde imårse! Och det har ännu inte blivit bättre. Men ska till skolan i alla fall, men får se om jag är kvar hela dagen. 

Jaja, jag hoppas på att halsen blir bra snart, typ till helgen då massa skoj kommer ske! :) Och det vill man ju inte missa, hihi. Men nu, så ska jag vila lite innan jag drar mig till skolan i slowmotion! ;) Tjingeling!

Finns redan tillräckligt...

Först och främst! FYFAN! Coffee house har stängt :O Och istället kommer det komma en pizzeria dit! Som om katrineholm inte har nog med pizzerior! Aja en positiv sak är att Coffee house kommer att öppna igen.

Hur som helst, det blev att ta en fika på Hembagarns istället, och det funkade lika bra med det :) Satt och pratade ett bra tag, men det blev att börja dra sig hemåt lite efter fem. Och i helgen ses vi igen, då blir det fest! :D Var länge sedan jag var ute nu så ser fram emot att få träffa lite folk! :)

Men nej nu ska jag fortsätta prata i telefonen med älskling! Tjingeling!

Hello beautiful!

Igår (söndag) firade jag och Patrik 4 månader! <3 Och nissen hade köpt ett fång rosor, choklad och en liten tialott (som tyvärr var en nit ^^) till mig. Riktigt gulligt var det :) Och det blev en myskväll med massa pussar och kramar! (a)



Idag efter skolan kommer det bli mys på Coffee house med Bella (som har varit bortrest i Thailand i två veckor!), Linnea och Erica! :D Det var länge sedan vi gjorde någonting tillsammans, så det ska bli riktigt roligt! :) Men just nu ska jag fixa det sista till skolan och cykla iväg! Tjingeling!


ps. Jag älskar dig Patrik! <3

Tävling hos Rebecca

Är med i en foto-tävling hos Rebecca Aflaki, temat är vinter, och man har chansen att vinna ett close-up +10 filter från tvspelsweben.se, vilket jag är väldigt intresserad av :D Om du också vill vara med och tävla så kan du klicka här för att komma direkt till tävlingen och läsa mer! :) Men du får skynda dig isåfall, för tävlingen slutar imorgon (torsdag) klockan 14.30!

Mitt bidrag är denna bild:


Sara, 16 år.

Blev "känd" efter sin död.



Hittade en liten intressant artikel Aftonbladet för en liten stund sedan. Eller för mig är den lite intressan i alla fall eftersom att den handlar om foto. Det är nämligen någon som har hittat en påse med negativ i från 1950 till 1970-talet på en loppis i Chicago. Det var en (oftast) hemlös kvinna som hette Vivian Maier som hade tagit fotona. Och jah, jag ska inte säga mer, bättre om ni läser artikeln själva, eller varför inte kolla in på denna blogg och se ca 50 foton som hon har tagit!

Min åsikt om fotona är att de är väldigt vardagliga, och är unika på ett sätt jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva.
Jag gillar dom i alla fall!

Det är så det är

Jag säger då det, min uppdatering är usel. Men jag har helt enkelt ingen lust eller tid att uppdatera, har andra viktigare saker för mig. Så det kommer komma upp något inlägg här lite då och då, men inte varje dag som det har varit. Så kika in då du också har tid så kanske det finns ett nytt inlägg här ;)

Tjingeling!


Barnsligt värre

Nej nu får jag verkligen inte äta flera chokladbollar >.< Tog mig i kragen och bakade nu efter skolan. Det blev inte allt för många "bollar", så måste sluta äta så att andra också får smaka, OM DE VÅGAR! ;) haha.

Hmm hänt idag då? Nja absolut ingenting som är värt att nämna. Inte som jag kommer på nu i alla fall. Men vad är det som kommer hända idag då? Jo min underbara pojk kommer hit, så det blir tacokväll med familjen och sen får man se vad som händer :) Finns ju inte så mycket att göra i denna lilla stad då det är sånt här trist väder, inte annars heller för den delen, men ändå! Får se om man hittar på någonting här hemma istället!

Nej vet ni vad, nu ska jag vara barnslig och spela PlayStation xD haha. Så ha en trelig kväll allesammans :)


Utan mobil, hur ska det gå?

Först och främst måste jag få be att tala om att jag inte är nåbar på min mobil pga en försenad räkning eller någe sånt. Bara så att ni vet varför jag kanske inte svarar på sms eller fall ni ringer.

Hur som, igår var det ju matteprov på logaritmer och derivata! Alltså, jag är nog inte ensam om att tycka att provet var svårt :O Men jag hoppas att det gick hyfsat i alla fall.

Igår försvann hösten helt också! Kan någon gissa hur? Jo det vräckte ner snö :O Och visst jag gillar snön, men jag tycker verkligen inte om när det snöar! Hur som så snöar det fortfarande, och jah, snön har ju förmågan att komma ganska så tidigt men sen så försvinner den till jul, så vi får la hoppas att den är kvar hela vägen detta år! :) Men nej nu ska jag faktiskt fixa det sista innan jag åker till skolan, så ha en bra dag allesammans! :)

Mysigare än mysigast

Uppdateringen är väl inte den bästa, men ska slänga in ett inlägg om helgen nu innan skolan tänkte jag.. Hmm, först och främst kan jag säga att det var en hel mysig helg, på fredagen åkte jag till Patrik, vi gjorde inte allt för mycket. På lördagen så åkte vi och handla, fixade hemmagjorda piroger till middag och på kvällen blev det ost, kex, vindruvor, morötter och dipp! Hur gott och mysigt som helst! ^.- Måste vi göra flera gånger :)

söndagen städade vi lite. och på eftermiddagen följde Patrik äntligen med mig ut på en promenad :D Riktigt fint väder var det och vi gick en liten mysig stig som fanns nästan precis över vägen där Patrik bor :) Hur som vi var ute ca en timme och när vi kom tillbaka var det nästan dags för fotboll. Då kom Rickard och Patriks mormor förbi för att titta. Vi bjussa på piroger och när matchen var slut (AIK vann som ni säkert vet) så började vi dra oss hem till mig :) Tittade på ensam mamma söker som började klockan åtta och sedan blev det sängen :) Myspys! :*
Men nu hinner jag inte skriva mer, ska börja fixa mig till skolan! Men helgen var iallafall helmysig! :) Så det måste vi göra om Patrik! <3