Hundvakt till lille Jack.


Det rullar på


Jah då är den första skolveckan avklarad, och vad ska man säga? Jo jag är helt jävla slut! Skolan har redan tagit kål på mig och det har bara gått tre dagar. TRE DAGAR! Fyfan, hur ska detta gå egentligen? Aja man får väl helt göra så att det rullar på så att man kan ta studenten snart! (:

Det var inte igår!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, men jag har inte direkt haft lust att sätta mig vid bloggen när min pojk har varit här. Men idag åkte han hem, så i natt kommer det vara ensamt i sängen. Och imorgon är det första dagen i skolan! USCH! Skolan börjar ju inte direkt lugnt på NV, pangbom och läxhögen börjar redan växa första dagen. Gaaah! Hoppas man överlever detta sista år i skolan!


en månad <3


Om man ändå vore en fågel ...


MålarN!


Har målat om min mors rum! Så nu är det vitt och fint. Nu är det bara bord, stolar, krukor, sänggavel och nattygsbord kvar att måla! MEN det tänker jag då inte göra just nu, är för trött i armarna och händerna. Men det kommer!

Bilder säger mer än tusen ord


Sista natten ensam.

Då sitter man här med en halvliters energidryck i handen och en två kilos godispåse breve sig. Förstår inte riktigt varför jag dricker en energidryck nu, bör ju egentligen tagga inför sängen!? Men är inte riktigt pepp för att sova. Är så sjukt varmt i detta rum.

Hur som helst så är detta sista natten jag sover ensam, sen får jag ha min pojk breve mig igen (: Ska bli skönt!