Har fått mycket gjort idag

Idag har jag varit duktig och gått upp tidigt, tagit mig till banken klockan 10 och fixat internetdosa och visakort. Efter det väntade jag på att Tösen (Linnea) skulle komma ner på stan så att vi kunde ta en fika, myspys. Där efter gick vi runt lite på stan för att leta lite grejs som jag ska ha med mig till Trollhättan imorgon. Sedan drog vi oss tillbaka hem. Väl hemma så började jag slå in paket, fick ett sms av min älskling att han har fått jobb och nu sitter jag här och väntar på att min mor ska komma hem och färga min utväxt. Men innan dess funderar jag på att köra lite WiiFit som jag och syrran fick i julklapp! Måste säga att det ärligt talat funkar. Testade att rocka rockring i en minut i förrgår, JAG HAR FORTFARANDE TRÄNINGSVÄRK!


GOD JUL!


Äntligen 18!

Måste säga att jag är usel på att uppdatera här! Men i alla fall, i tisdags (21 december) så fyllde jag äntligen 18år! Jag hade en super bra dag som började med en skoldag som bestod av lärarmiddag med massa julsång och skoj! =) Sen var det bara att ta sig hem där det var dags att förbereda fika med mera. Vid fem kom det gäster och vid åtta så var det tomt här hemma ^.-

Den vanligaste frågan som man brukar få när man fyller är "Har du fått något kul?", mitt svar "Självklart!". Det jag har fått är:
- En stor väska
- Nagellack
- En weekend med mor min då jag bestämmer var och när!
- Prestenkort på Åhléns
- Uv-filter
- Reflexskärm (med svart/vit/guld/silver yta)
- Pengar
- Skinnjacka
- Hjärtformade muffinsformar i sillikon
- Stora koppar med tallrik under och fat man lägger tepåsen på
- En valfri fotokurs på två timmar med Emelie Ohlsson
- Parfym
- En stor o mysig filt
- GODIS!
- En Rasmus som kom och plingade på dörren

För övrigt, denna födelsedag var inte som alla andra, vet du varför? Jo, första gången på 10 år så är pappa, mamma, syster och jag samlade och firar en födelsedag och jag kan inte säga annat än att det kändes skönt!

Till sist TACK till ALLA som grattade mig och tack för alla underbara presenter! =)

Sista dagen som ...

... 17-åring. Hur det känns? Jadu nästan som att vara liten igen. För när man var liten så hade man den där pirrande känslan i magen som gjorde så att man inte kunde somna. På grund av detta så satt faktiskt min syster breve mig i sängen och läste tills jag somnade. Om jag inte minns fel så var den sista boken hon läste Pippi Långstrump!

Hur som helst, den där magkänslan har inte funnits här på några år, men nu börjar den faktiskt smyga sig fram! Kan det kanske bero på att man faktiskt har längtat efter det här? Att man äntligen får den där friheten som man inte har haft tidigare? Jah säg det, men bra känns det i alla fall, förutom att det kommer bli en sömnlös natt, så ska man leta fram en bok och tvinga syrran att läsa eller? ;) Njaa, hon ska få sova, hon ska ju trots allt upp två minuter tidigare än mig imorgon, mohaha!


Bild tagen för ett år minus en dag sedan! (min 17-årsdag)

Yummie!

Sovmorgon till kvart i ett och jag börjar dagen med en kopp varmchoklad och vispgrädde, yummie!


Vet ni? Det är bara fyra dagar kvar!

Sista provet på terminen

Idag har vi det sista provet på hösttermin. SKÖNT men jag är lite halv nervös. Känns som jag läser och läser min att inget fastnar i skallen på mig. Så får hoppas på att det går bra i alla fall. Någonting måste ju ha fastnat, eller?

Ett och ett halvt år sedan.

Det var ett tag sedan jag skrev, men det är på grund av att jag har min Rasmus här och för att jag har haft en hel del plugg, så har inte velat slösa bort min lediga tid på att blogga om man säger så.

Men idag hade jag tänkt skriva då det faktiskt är exakt ett och ett halvt år sedan som jag och Rasmus började prata. Det var alltså ettoch ett halvt år sedan som han hittade mig på bilddagboken och addade mig. Minns fortfarande den dagen eller snarare kvällen. Föll för hans charm på direkten och sen dess har det hållt i. Och den 22 juni 2010 så träffades vi för första gången och den 9:de juli blev vi tillsammans, så i torsdags firade vi 5 månader! <3


En bild tagen vid halv två på natten första gången vi snackade.

Världens underbaraste kille!

Varför? Jo jag satt och pluggade (som vanligt) vid köksbordet idag och helt plötsligt ringer det på dörren. Fattade inte vem det var, men när jag öppnar så står av min förvåning Fredrik där (Rasmus kompis som jag aldrig träffat men på något sätt så kände jag igenom honom ändå) Såklart slår tanken mig direkt att Rasmus står och gömmer sig bakom dörren, vilket var 110% rätt! Seriöst, jag blev knäsvag, mina ben bara skakade och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Älskar honom!


Bild från i somras.