SJ säger jag bara.

Kl. 07.06, eller snarare kl. 07.08 åkte tåget mot Skövde i morse. Skulle ha varit framme kl. 08.09, och bussen till Trollhättan därifrån skulle gå 08.20. Med andra ord skulle jag ha haft 11 minuter på mig att gå från tåget till bussen. MEN vad händer, först är tåget ett par minuter försenat, sen ska det SÅKLART stanna och ha sig hela vägen, så tåget var i Skövde kl. 08.18. Jag hade alltså TVÅ minut på mig att komma till bussen! Och såklart hamnar man bakom de där människorna som har all tid i världen på sig, och hur man än försöker så kommer man inte förbi dom. Lite smått ilsken tränger man sig förbi dom, och får springa som en idiot för att hinna med bussen, vilket jag som tur nog gjorde!

Förutom min lilla springtur på Skövdes tågstation så gick resan bra.
PS. Det var inte BARA jag som fick springa som en idiot, vi var ett gäng på sex pers som sprang, och då skulle hälften med "min" buss.

Skoförsäljning?

Jag och min syster rensade våran gemensamma garderob igår, och dessa skor + några till hittade vi. Och dessa skor på bilden skulle vi behålla, haha. Min fråga är då, hur fan fick de där rum i en garderob som också innehöll väskor, spel, klänningar och tjocktröjor!?


Trollhättan imorgon! <3


Vi hade haft lite gräddkrig här, två mot en. INTE rättvist!

Just a little bit alone


No hands, no hands!

När jag kom hem från arbetet idag så hade denna lilla pryl hamnat i brevinkastet! *happyface* För den som inte vet så är det en fjärrkontroll till kameran så att man slipper springa som en idiot när man ska använda självutlösaren om man t.ex. ska ta ett gruppfoto. ^^


Vi fåååår se!


Ibland förstår jag inte varför.


<3


Sara-dagen idag, och då fick jag en bukett rosor av MIN underbara Rasmus!
Tack sötnos, tycker om dig massor! <3

Efter regnet.


Just another day


"Glass i stora lass"


Lite nytt i garderoben.+ en BH och tre par trosor.

Just me.


It reminds me of you.


:)

Från måndag till torsdag har jag haft denna pojk på besök hemma hos mig! Har varit hel mys, och vi har hunnit gjort en hel del faktiskt! Vi har sovit, ätit, myst, busat, bastat, kollat film, varit ute hos M&M, badat, solat, jobbat, cyklat, träffat mina kompisar, fikat på ettt berg, kladdat grädde i hela ansiktet osv!