Vintern är här!

Nu kan man verkligen säga att vintern är här. Det har snöat flera dagar i streck nu och det är svinkallt ute! Jag kan meddela att jag inte har använt mössa på flera år, men i år är det verkligen ett måste! Mössa, vantar, halsduk, tjocka sockor... jah, det är lika bra att slänga på sig HELA RUBBET!


Don't mess with me!


Systrarna Dahlfors med åren.


Kände bara för det


Observera klockslaget

Jah, om ni nu kan klockan så vet ni när jag åkte från skolan idag! Mhm, en och en halv timme senare än vad jag som senast skulle sluta. Men nej, jag och Alex var duktiga som satt kvar och gjorde klart vissa grejer till projektarbetet, tycker vi borde få varsin guldstjära för det!

Nu är jag hemma i alla fall och är lite smått yr, så jag ska avsluta detta inlägg och gå och äta lite. Tjing!

Ny header...

... vad tycks?

Julklappar?

Idag tog jag och min syster en tripp till Norrköping. Syftet till varför vi åkte dit var för att handla julklappar. Men handlade vi några? Nej, vi hittade bara massa saker till oss själva. Kanske inte det bästa men nu vet vi vad vi ska köpa till alla i alla fall, vilket är en lättnad.

Hur som helst, det som blev inhandlat var dessa två plagg här under (en typ av tunika och ett par leggings), en deo och inslagspapper + snören (som syster och jag ska ha tillsammans). Hittade massa mer som jag gärna skulle vilja hänga in i garderoben, men jag kände att jag ville hålla i pengarna idag, så det bidde inge mer.


En lite annorlunda dag

Denna dag har varit på något sätt annorlunda. Det började med en väldigt känslosam svenska lektion, jag tror det var en hel del som kämpade för att hålla tillbaka tårarna. Jag var en av dom i alla fall!

Sen var det biologi lektionen där vi skulle gå igenom vad vi skulle ha till provet, dvs vi fick strycka en massor vilket alltid ger ett leednde på läpparna! Efter det var det en lååång lunch innan fysiken, trots det så satt jag och TAS utanför lektionssalen. Och helt plötsligt kommer våran fysiklärare springandes och ursäktar att han är en kvart sen... Huh? Är klockan redan så mycket? NEJ! Klockan var 12 och vi skulle börja 12.45 så våran lärare var egentligen 45 minuter tidig, haha! Hur som helst så fick vi ett gott skratt då och tiden som var kvar av lunchen innehåll en hel del skratt också!

45 minuter senare började vi fysiken och jag var totalt lost, men till slut så fick jag klart för mig vad det handlade om! I alla fall som jag tror, hihi. Sak samma, på matten så fick klassen de fruktansvärt UNDERBARA nyheterna att vårat senaste matteprov var rivet, helt borttaget från betygskriterierna. YES!! Så underbart skönt.

Sen återstår bara engelska C. Vad ska man säga om den? Jo våran lärare snubblade på en hel del ord vilket lät himla roligt. Så även den lektionen innehöll glada miner. Likaså promenaden, med Sara, hem. Minns inte riktigt vad vi pratade om, men kul var det!

Slutsats: Denna dag har inte varit som alla andra dagar, det var något speciellt med den, men jag kan inte sätta fingret på vad..?


Avatar..?

Hade lite tråkigt och då kom jag att tänka på att min lilla Rasmus har kallat mig för avatar (för min längd). Så jag började leka lite i photoshop och här ser ni resultatet! Ganska så bra för att varförsta gången eller vad tycks ?


Recept - syltkakor


Film: National securityDen bombastiska polisen Earl Montgomery och hans betydligt mer lugna kollega Hank Rafferty hamnar mitt i en riktig härva. De lyckas lägga beslag på en värdefull ädelmetall, som rätt köpare skulle ge miljoner för, men deras kollegor fattar snart misstankar och en jakt på liv och död kan börja. Allt eftersom jakten pågår börjar de både inse varför polischefen är så angelägen om att ta fast de båda och deras byte.


SE DEN!


Surprise!

Efter många om och men så är jag äntligen hemma! Det är nämligen så att jag och Alex har planerat sen i måndags att åka ner och överraska våra små älsklingar i Trollhättan under helgen. Och i fredags så bar det av. Efter 3.5 timme bilfärd så var man äntligen framme. Chocken i Rasmus ögon när han öppnade dörren och såg mig kommer jag sent att glömma! Helgen har varit helt underbar men slutade i nästan kaos! Våran hemresa blev inte riktigt som planerad om man säger så.
Men vill ge tusen tack till Frank (Rasmus pappa), du är en räddare i nöden!


Rädsla!

Denna bild kan representera mig på svenska lektionen idag! Det är nämligen så att jag hade mitt muntligt nationell prov i svenskan och jag pratade om känslan att stå och prata inför människor. Hur gick det? Jo jag är ju en av dom där som hatar att stå framför folk och prata! Hatar allas blickar som är riktad mot mig osv! Kan ju säga att jag total faila i början, men då började jag tänka på att jag måste ta det lugnt, så sen gick det faktiskt bättre. Enligt mig!


Fyra månader <3


Converse

Min kemilärare Maria har varit i New Mexico för att hälsa på sin dotter. Innan hon åkte så kom vi in på ämnet converse och så skämtade jag till det om att hon kunde köpa ett par åt mig där (pga att de är så billiga). Chockerande nog så tog hon det på allvar och kolla vad jag äger nu! För bara 280kr! Har jag en snäll lärare eller? Oh jah!


Tack mamma!


Igår var mor min på IKEA, hon kom hem med sjukt många kassar! Varav en innehåll varsin pralin ask till min syster och mig, mumma!

snel hest


Harry's? Kan det stämma!?

Jo igår kväll blev det förfest hemma hos Hully med älskling och Jocke och sedan åkte vi iväg till Harry's i Uddevalla. OCH JAG KOM IN! Även fast vakten tyckte jag verkade "lullig" ^^ Hur som helst, under kvällen bjöds det på ölspel, vattenfall, skratt, musik, "vacker" sång och självklart DANS! En riktigt rolig kväll , men tyvärr tappade jag bort min röst någongång på Harry's, men tur nog hade den hittat tillbaka när jag vaknade i mårse! :) Och här kommer lite bilder från kvällen innan Harry's!


Mår lite ... konstigt ?

Jag är grymt sugen på glass just nu, men jag mår sjukt illa, har ont i ögonen, är trött som in i helvete men jag vill inte sova och jag känner mig yr och fruktansvärt ensam.
ska det vara såhär?