Sista dagen på sportlovet.

Kan ju inte säga att det är mitt bästa lov direkt. Man brukar vilja ha världens sovmorgon, men icke! Inte detta lov. Jag har vaknat vid halv sju, somnat om och sedan vaknat vid sju igen och kan inte somna om, varje dag! Skulle kunna ha fått hur mycket som helst gjort under alla dessa morgontimmar. Kunde till exempelt ha checkat av en hel del läxor, men nej. Och nu sitter jag här sista dagen och har smått panik då jag inte kan koncentrera mig på grund av huvudvärken som nyligen har kommit fram. Tycker inte om det! Vill få bort huvudvärken, vill få bort läxorna, tankarna, drömmarna, allt ont, alla problem..... Vill inte ha det såhär. Jag vill att det ska vara som förut! Jag vill ha det bra igen.


Mitt liv är en bergodalbana utan dess like.

De två senaste dygnen...

... har varit, helt klart, de värsta dygnen i mitt liv! Och de som vet, jah det kan förstå mig! Dock vill jag inte prata om det, speciellt inte nu när jag faktiskt mår bra efter miljoner tårar och skrik. För just precis nu kan jag tänka klart, och jag tänker positivt (jag mår till och med bra i min kropp, har nämligen gått under en viss vikt som det var år sedan jag hade!). Jag tänker inte på det värsta som kan hända, utan det underbara jag kan få ut av det. Men det tänker jag inte dela med mig av, mohahaha. Sara goes badgirl! ;) Hur som helst, det glada jag är ärligt talat tillbaka, det kan dock vända, men livet är en bergodalbana, och jag sitter med världens fetaste och stoltaste leende längst fram! *cashing*

En sån där dag jag vill uppleva igen!


Tre ord...

... som kanske inte betyder så mycket, men jag vet inte annars vad jag ska säga än att jag älskar dig, du vet det, och jag vill av hela mitt hjärta aldrig förlora dig! Vad som än händer så går det att lösa på ett eller annat sätt!


Lev med det . . .

Redan i torsdags började mitt sportlov, dels för att jag ville träffa min älskade Rasmus innan han skulle åka iväg för intensivkurs för körkortet, men också för att fira hans lillebrors 18årsdag.... som jag kommer lägga upp lite bilder ifrån. Och som också är de enda bilderna jag har ifrån Trollhättan denna gång, tyvärr! Märkte att batteriet hade tagit slut dagen efter och självklart hade jag tagit med mig mitt extra batteri, men är det laddat? NEJ! Och detta är första gången som jag inte hade med mig batteriladdaren! Kan säga att min fredag inte var den bäst, allt gick fel på något vis... Antar att lakritsshortarna på lipz inte riktigt är till för mig!

Hur som helst, Jespers födelsedag var riktigt kul! Lyckades ännu en gång vara på en fest med bara killar, haha. Men det var riktigt skoj, blev lite vattenfall, poser, ölspel, vattenpipa och massa godis och snacks, yummie! Och på lipz var det champange, dans, snack och lite shots (för min del)! Kvällen slutade vid tre tiden då jag sov riktigt gott i min älsklings famn.

Resten av helgen var helt okej. Kunde ha varit bättre. Kunde också ha varit ett mycket bättre slut. Men... man kan inte alltid få som man vill och ibland sker saker som man inte tänkt heller. Man får helt enkelt leva med det.

Tänkte också lägga till att idag (söndag) så tog jag en promenix med tösen min i det fina vädret! Det var hel mys och om det är lika fint väder imorgon så kommer det bli en repris, fast denna gång blir det nog med varmchoklad och macka vid djulö, yummie! Men nu ska jag snart kila i sängs. Trots att jag är ledig imorgon så har jag rätten till att lägga mig tidigt! ;) Men innan dess, några utav bilderna från i torsdags!


Av ca 200 bilder tog jag ut dessa. Var lite svårt att hitta bilder där Fredrik INTE var med på, haha! Skulle se konstigt ut om jag bara la ut en massa bilder på honom, men är man linslus så är man! Så ni för nöja er med dessa!

En fin helg...

... med en underbar människa!
Denna helg har jag spenderat med min älskling. Måste ärligt talat säga att det är en av de mysigaste helgerna på länge, och jag saknar honom redan! Men får träffa honom om bara några dagar, vilket blir sista gången jag ser honom på ca en månad... Hur ska det gå?

Hur som helst, denna helg har bestått av massor av mys, bak, promenad, film osv. Tänkte bjussa på lite bilder från i lördags då vi bakade chokladmuffins i mina hjärtformade sillikonformar (som jag fick av Sonny när jag fyllde) samt när vi gick en promenad i det fina solskenet!


Keep on walking

Dom som känner mig vet att jag har världens skräck när det gäller att prata inför folk. Och imorgon är ett sånt tillfälle som jag absolut inte kommer överleva. TVÅ muntliga redovisningar på en och samma dag! Hur kan man lyckas med det? Två skräckslagna tillfällen i loppet av mindre än 6 timmar. Det kommer inte gå! Jag kommer vara ett nervvrak efter det! Gaaah... Help.


Idag firar jag ...

... SJU hela månader med min underbaraste Rasmus! Älskar honom hur mycket som helst och saknar honom något enormt då det var ett tag sedan vi sågs senast. Men i helgen får jag äntligen träffa min älskling igen!


If eyes could speak


Student-kick-off!

Kvällen började lite oroligt då varken jag och Sara visste vart vi skulle ta vägen innan Safiren. Men det löste sig då jag fick ett sprudlande glatt samtal av Hanna som sa att det var okej att vi kom till Josse, wiihoo! Där blev det skratt, snack, shots och självklart dans!
Vid elva började vi dansa oss bort mot Safiren med partyhumöret i högsta hugg! Väl inne så fortsatte dansandet fram till TVÅ! Tror nästan inte att vi vilade så värst mycket, vilket jag fick sota för när jag väl slutade dansa. Hade på mig ett par skor som var en aningen för små längst fram, och mina tår.. Nej fyfan.. Det gick INTE att gå! Så förlåt för mitt klagande den senare timmen på stan, haha.
Hur som helst, kvällen var helt underbart skoj och träffade en hel del folk, dansade och hade kul hela tiden. Så tack till alla som var närvarande och gjorde den här kvällen lyckad! Och ett speciellt tack till Project of Sound som hade fixat allt, DET GJORDE NI BRA KILLAR! (bilder från kvällen finns här!)


En gammal bild med många minnen.

Hallå igen!

Inläggen blir bara glesare och glesare, men tänkte slänga in ett inlägg idag BARA FÖR ATT idag kom STUDENMÖSSORNA!!! Iiihiii, Sara goes happyface! Och på fredag är det student kick-off, vilket innebär PAAAARTY! Man börjar verkligen känna att stundenten är påväg!

Och på tal om student kick-off så ska jag faktiskt ta och provsmaka/testa lite av mitt partykit som jag fick av tjejerna! En hel mysig födelsedagspresent som jag  ännu en gång tackar för!

 

Stortglas (om glaset är tomt ÄR DU FULL), två shotglas ("ENERGY BOOST", "ångra sig kan man göra imorgon"), två cider, två partysmällare, toffsar, popcorn, öppnare (sågformat), drinkmix MELON, ansiktsmask, sugrör, kondom, mini sprayflaska och såklart BAKISTABLETTER! Dom har verkligen tänkt på allt! ;)