Dah helg ...

Jag har redan skrivit om mösspåtagningen i fredags o bilder kommer bjussas på senare. I lördags var det bakisgrill hemma hos Elin där det bjöds på grill, kubb, volleyboll, med andra ord, massa äckliga berättelser... som var sanna? o självklart en massa snack o skratt. Det var en hel mys kväll som slutade med att jag ännu en gång sov med lampan tänd, haha! JA, jag är lättskrämd o delvis mörkrädd.Söndag dårå. Som jag skrev igår så skulle jag till smultronstället med tösera. Så klockan tio bar det av dit och runt fem var man hemma igen. Vi tog nämligen en sväng in i Norrköping centrum för att äta också, o sedan passade vi även på att gå i lite affärer.
På hemvägen var det ös i bilen med allsång till bland annat Magnus Uggla, haha... Tack för en super mysig dag mina små hjärtan, det måste vi göra om snart igen!O idag är det lärarmiddag, o hur det kommer gå, det får ni veta mer om imorgon!

Me and my girls...


... mot smultronstället idag!

MÖSSPÅTAGNING!


Igår var det mösspåtagning! Lektionerna var väldigt oseriösa, speciellt kemin då vi dansade o sjöng inne i laborationssalen. Vid två var det dags för att ta på sig mössan, sedan var det hem o fixa sig, dra ut till Bie där det var förfest hos Aryan och sedan vidare till Safiren där det dansades hela kvällen! Hade en superkul kväll och det togs en hel del bilder, dock finns dom i någon annans kamera, så det får bjussas på bilder en annan dag!

Ett vrak.


Det har verkligen slagit slint i min skalle den senaste tiden. Har verkligen mått skit. Allt jävla plugg, allt som händer här hemma och massa runt om har gjort så att jag in princip har gått in i väggen, jag har inte kunnat koncentrera mig eller något.

Idag bröt jag även ihop i skolan, och vad kan jag säga... Jag har verkligen super goa lärare som såg att jag mådde dåligt och tog sig tiden att prata med mig och som till och med säger att jag ska skolka från en av lärarens lektioner och att jag ska vara stolt över det! Haha, lite roligt. Hur som helst så blir det nog bra till slut. Får ta tipset att suga en klubba och ta det lugnt.

Uppdatering kommer när jag känner att jag har lite tid för det! Ha det bäst så länge så hörs vi, tjingeling!

Fredagen den trettonde

I fredags var det fredag den trettonde och då tyckte klassen att det skulle vara perfekt att ha en skräckkväll ute i skogen! Så det blev att ta sig ut till Petra där det väntade skräckfilm och sjukt mycket snacks. Ärligt talat, man skulle ta med sig eget godis och så, och jag tror nästan varenda männsika tog med sig en chipspåse! Har aldrig varit med om så mycket chips på ett och samma ställe! (förutom i affärerna)

Hur som helst, det var riktigt kul! Innan vi började tränga ihop oss framför tv:n så fick vi en liten rundvandring på gården, vi plockade ägg, vi eller snarare jag insåg att NV3A aldrig har sett höns förut, vi gungade och snackade! Sedan bar vi oss inåt där vi kollade på två skräckisar. Tror jag klämde sönder Rebecca under den första och såg kanske hälften av den andra filmen! Usch jag hatar skräck, dock måste man offra sig ibland. Slutade i alla fall med att jag kom hem vid ett, halv två och somnade med lampan tänd framför Mulan, haha! Är man lättskrämd så är man!


Bara för att jag älskar dig!


Måste resa mig upp ...

... finna mig själv och ta tag i mitt liv!

Intresseklubben antecknar...

Från idag och tre veckor framåt så är det hur mycket som helst i skolan. Om tre veckor har vi det absolut sista provet i skolan. Om tre veckor och en dag är det mösspåtagning! Om fem veckor och två dagar är det studenten! Mellan mösspåtagningen och studenten kommer mitt schema vara fullt med massa roligheter!

Med andra ord.... De tre pluggveckor som är kvar kommer verkligen bestå av plugg! Och de två veckorna efter det kommer jag har fullt upp med massa annat! Det kommer alltså komma någon uppdatering här då och då som det har gjort den senaste tiden. Men mestadels så kommer jag sitta framför någon skolbok eller vara ute på äventyr..! Just so you know!


En dag i helgen

I helgen var min älskade Rasmus här. Det var hel mys och jag saknar honom redan! Hur som helst så tänkte jag slänga upp lite bilder från i lördags då vi spenderade en stor del av dagen vid Duvebadet. Enjoy!