Där jag är lycklig.

Igår kom jag till min älskling i Trollhättan. Resan gick bra och jag fick ett ressällskap vid namn Jessica som var väldigt trevlig =) Hur som, jag har saknat att vara här, allt känns så bra till skillnad mot där hemma! Men vet inte varför. I alla fall, kommer inte riktigt uppdatera så mycket denna vecka, och ni förstår nog varför, förhoppningsvis. Så tjingeling!


I want to live!


ÄNTLIGEN!

Idag damp denna lilla grej ner i min brevlåda! Det är ett close-up filter +10 från fotofyndet.se, har länge velat köpa ett sådant men har aldrig blivit av, men i tisdags kväll tog jag mig tiden att beställa ett, och nu är jag ägare av ett sådant! Jippie!
Gjorde även en liten jämförelse bild lite snabbt, inte den bästa, men man ser helt klart skillnad!


Rubrik.


Förvarning!


Denna vecka kommer jag ha mycket att göra, så mitt humör kommer INTE vara det bästa. Därför varnar jag er redan nu!

Rasmus...


... jag älskar dig!

Här kommer Pippi Långstrump ... igen!


Med eller utan smink ?


Kvällen igår.

Jah tyvärr blev det inget festande med tösen igår, då jag fick reda på att festen var i sköldinge! :O Så jag drog till Alex födelsedagsfest istället =) Riktigt kul faktiskt, men har ont i halsen idag pga den höga musiken! Man fick skrika till varandra fall man skulle säga någonting. Hur som helst så var det kul och jag förlorade ganska så hårt i poker, blev några klunkar, haha.

Vid halv tolv tiden blev det ju dags för krogen för allt folk, med andra ord sovdags för mig som inte kommer in där ÄN! Men vänta ni bara, 58 dagar till sen så!


Bild från i somras.

Tah-dah-dam...



Efter skolan idag har jag hunnit med riktigt mycket. Jag har...
-> tagit ut biljetterna till Trollhättan.
-> tagit ut pengar.
-> hämtat ut p-piller.
-> lämnat in några lotter. (20 spänn wohoo..)
-> lagat mat.
-> diskat.


Vad händer ikväll då? Jo det kanske blir lite party med tösen! :D Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan får jag se vad som händer.

The time has come.

Snö? NU!? Jah tyvärr är det ju sant! Under natten har det kommit några cm snö över lilla Katrineholm, och nu bor vi i ett vinterland. Men tro mig, den kommer INTE stanna länge, för snart bor vi i ett slaskeland istället!


Lite om möblerat!

Jag hade tänkt göra en före och efter bild, MEN dum som jag är så råkade jag radera alla före bilderna! >.< Men finns inte så mycket att göra åt nu!
Såhär ser resultatet ut i alla fall.


Mhm.


Fy va kallt!

Igår kväll visste jag inte vart jag skulle ta vägen när jag hade krypit ner under täcket. Det var så sjukt kallt och täcket fick aldrig upp värmen! Så detta slutade med att jag sov med stor t-shit, tjocka leggings och tjocka sockor PLUS täcke under natten. Varmare blev det, som tur var, men mitt rum har inte direkt blivit varmare idag! Så det blir nog att sova med massa kläder inatt igen!

Denna vecka kommer bestå av plugg!

Jag kom nyligen hem från skolan efter en hjärntvättad projekttimme! Gaah, får verkligen hoppas att det funkar på torsdag, annars orkar jag inte mer!

Som sagt kom jag nyligen hem, jag har fått lite mat i magen och nu ska jag börja plugga. Kommer börja med loggboken, sedan blir det biologi som är till imorgon och resten av dagen kommer bestå av kemi som vi har prov i på torsdag. Så då är det bara att sätta i gång. Ha det gött, tjing!


Plugg plugg plugg

När man sitter och pluggar en hel dag som denna så tycker i alla fall jag att man kan unna sig lite gott som  tillskottsenergi, hihi. 


Familjekul

Bilderna får tala för sig själva!


Love is in the tree


Fredagsmys med systeryster


Igår blev det en myskväll med min syster. Vi beställde hem varsin kycklingrulle och myste i soffan med varsin laptop i knät medan idol gick på tvn. Sedan somnade vi i soffan... och nu är det morgon. ^.-

JUST DANCE


PS. Mobba inte hans kläder! Vi hade gjort en annan liten stopmotion innan då han skulle byta kläder, och då slängde jag dit mina myslegging som låg breve mig! ^^

Höstsnuva



Min hals gör ajaj och imorgon är det englska prov. Har stor lust att stanna hemma, men det är ju sista dagen i skolan denna vecka, så det bör jag väl kunna klara av!

Recept - kladdkaka


Du behöver:

♥ 2 ägg
♥ 2,5 dl socker
♥ 1 dl mjöl
♥ 4 msk kakao
♥ 2 tsk vaniljsocker
♥ ½ tsk salt
♥ 100 gram smör
♥ Mjölkchoklad (valfritt)

Gör såhär:

1. Vispa ihop ägg och socker så att det blir pösigt
2. Smält smöret
3. Blandia ihop de torra ingredienserna tillsammans
4. Hacka mjölkchokladen
5. Blanda ihop allt till en smet
6. Häll i den i en smörad och bröad form (helst en sån man kan ta bort kanterna på)
7. In med den i mitten av ugnen i 20-25 min i 175 grader

BARA onödigt!


Skoldagen idag var BARA onödig! Två av tre lektioner var inställda. Och den som inte var inställd kunde vi lika gärna ha pluggat hemma på! 1.5 timmes skoldag, wohoo...

9 oktober 2010, RALLY!


Dagens schema:


- RALLY!


Skolfoto, NV3aNV.


Ibland blir det bara så.


I kind of liked it.


Umhum!


...

... DET ÄR DET SPONTANA SOM ÄR ROLIGAST!

Jump. Jump as high as you can!


ÄNTLIGEN! ...

... är skoldagen slut.
Provet gick som det gick, och redovisningen sker på måndag, då det inet fanns tillräckligt med tid idag.

ps. Idag fick min Rasmus mitt lilla påhitt som jag hade gjort till honom. Kan meddela att han uppskattade det väldigt mycket. För dig som undrade vad det var, så var jag lite barnslig och skrev ett brev ^.- Men vad som stod i det får du icke veta ;)