Inget nytt.


Jag är glader!

Först och främst vill jag säga att denna dag har varit riktigt bra + att jag är stolt över mig! Kom till skolan i morse, våran lärare var sjuk, så två lektioner var inställda. Så vi hade bara fysik och foto, och vi fick sluta sjukt mycket tidigare än vad vi brukar göra! *tummen upp*

Under dagen så har jag pluggat! Tvättat! Lagat mat! Och till sist, så har jag varit ute och gott en lång promenad! PLUS att jag sprang HELA djulöallé! Snacka om att jag är sjukt stolt! Har aldrig klarat av det, men nu, när jag som är som minst tränad så klarar jag det, wohoo, Sara goes happyface!

Nu sitter jag i alla fall nyduschad i sängen och lyssnar på hel skön musik som man bara kan må bra av! Ska lägga mig tidigt ikväll så att jag kan sova ut! Så natti natti alla, hoppas ni har haft en underbar dag!


Let it loose

Två lektioner idag, historia och idrott. Sista lektionen, dvs matten, var läraren så snäll och lät oss (jag och sara) åka hem. *happyface*

Senare idag så ska jag till pappsen, och ikväll KANSKE det blir fest. Har inte hört så mycket om det, så får se hur det blir. Kanske blir en hemma-sittar-kväll istället.



Våffeldagen.


I'm so f**king bored!


Foto: Sara Jonsson

Brända skinkor och trötta Saror.

Igår kom Sara hem till mig! Kan berätta lite kortfattat om vad som hände.
Hon kom hit, vi pluggade lite, vi åt tacos, vi pluggade lite till, vi åkte till Willys för att köpa godis och läsk, vi pluggade ännu en gång, vid åtta blev det bastu, ett oväntat besök satt i skafferiet, sedan blev det brända skinkor, ansiktsmask och hårinpackning, vid tio blev det film uppe i soffan som båda somnade till, vid tolv gick vi och la oss och tittade på ännu en film, vaknade vid åtta på morgonen och det blev färskt bröd till frukost, mumma! Och där tog det slut! Hade en riktigt mysig kväll, som måste göras om! Eller? :)


Lite förändring har skett.

Igår var det sista dagen på projektveckan, vilket var otroligt skönt! Och efter skolan så följde Sara med mig hem, vi var tvungna att plugga lite. Och helst plötsligt ringer det på dörren. Vem kunde det vara? Jo Anna och Alex! Snacka om överraskning må jag säga.

Hur som helst så satt vi och snackade och kollade lite bilder och sånt på datorn, och då, helt plötsligt från ingen stans ringer mamma och säger att jag kan komma ner till salongen och färga håret om jag vill. Det är ju självklart! Och jag kan lugnt säga att jag är nöjd med reslutatet! Men kommer nog ha i lite mer röd färg i det, men det får jag la vänta med ett tag! :) Här kommer en före och efter bild i alla fall, så vad tycks?


Stockholm 16 mars 2010


Dålig uppdatering.

Har sjukt mycket plugg att göra, så jag uppdaterar när jag väl får tiden till det.

Nu drar vi till storstaden!

Klockan 08.25 går bussen från duve till Stockholm. Där ska vi till KI och lyssna på en massa föreläsningar. Boooring! Men senare på kvällen kommer det roliga, vi ska nämligen på en teater i Dramaten! Har seriöst aldrig varit på någon teater förut, så det kommer bli spännande.

Det är beräknat att vi ska vara hemma här i lilla Katrineholm vid halv ett inatt. Så man kommer vara skapligt trött imorgon! Och inget sovande kommer det bli i bussen, för när jag är trött får jag överskottsenergi och jag blir hyper glad och flumm!


Ta dig tiden.

Igår när jag kom hem från Sara så fick jag ett litet ryck. Eller ryck och ryck, fick för mig att ta på mig en ansiktsmask, raka benen och ta en riktigt varm och skön dusch och sedan bara mysa hela kvällen! Det var riktigt skönt ska jag få be att tala om.

Det är ju faktiskt så att man ägnar för lite tid till sig själv ibland. Det var länge sedan jag gjorde någonting för min egen skull, och just igår tog jag mig tiden till att göra det! Och det var det helt klart värt. Så jag tycker att alla ska sätta upp ett mål att ta sig tid till sig själv en gång i veckan! Tror man skulle må bra av det faktiskt!

Skogsmulle party!

Fest hos Sara ute i skogen! Man kan nästan kalla det pyjamasparty, haha. Som jag brukar så beskriver jag festen och dagen efter lite kortfattat. Det blev ölspel, dans, snack, skratt, sång, promenad, "herren på täppan", "sten sax påse", skura golv, äta snacks och glass, jaga katt, "fattarduva? / kissnödigduva?" , sjunga gamla visor "Ask-Blåklint-Champinjon", sova, morgonpromenad i solskenet, äta frulle, fastna vid matbordet, fastnar i soffan, snökrig inomhus, äta våfflor, fastnar vid bordet IGEN, fastnar i soffan IGEN, allergiattack, kuddkrig, brum brum hem! Jah och då sitter man här hemma med en nybakad kladdkaka på bänken, yummie! Hur som helst så vill jag tacka för en riktigt trevligt kväll och dag! :) (tog inga bilder under själva festen, men dagen efterbilder blev det)


Nå?

Tror ni att jag skulle passa
i denna hårgärg?


Just another day

När mamma kom och väckte mig i mårse bad hon mig kolla ut genom fönstret. Och vad är det jag ser, jo det snöar! Så jag slängde huvudet på kudden igen av ren besvikelse! Kan det aldrig sluta snöa eller? Vi vill ha vår nu... Dvs, snön ska bort och det gröna vackra ska fram! Men egentligen, varför ödsla energi på att klaga? Klagandet kommer ändå inte göra så att snön försvinner!

Idag hoppas jag att det kommer bli en dunder kul dag. I alla fall på idrotten! Då vi ska ha mattryggby UTE i snön! :D Wooohoooo, jag är längtat som fan till detta, och nu äntligen blir det av! Säger då det, jag kommer bli ett litet mini barn igen, haha.


Weeey, you did it girl!

Vet ni vad? Denna brud är inte vem som helst!
För det är just denna brud som klarade uppkörningen igår!
Så med andra ord är det denna brud som har körkort!
Och denna brud är min kompis, och hon heter Sara,
och jag är så sjukt glad för hennes skull!
Bara det jag ville säga ^.-

The rhythm of life

Utvärdering av denna dag, HELT OK!
Matten, fysiken och kemin gick faktiskt väldigt bra! På biologin så skulle vi ta stick i fingret och kolla blodgrupper. Det hade jag gjort redan i nian, och vet ni vad, jag är fortfarande en dubbelNOLLA! haha. Hur som helst så slutade det aldrig att blöda, så jag var nog den enda med ett litet mini plåster på fingertoppen! :D
På idrotten hade Elin dans på sin lektion. Och jag säger då det, fan för min blyghet när jag var liten! Jag har alltid gillat att dansa, men pga att jag har varit blyg så har jag inte vågat! Och det ångrar jag som in i helvete just nu. Tycker nämligen det är lite sent att börja nu, eller har jag fel?


En bild från fotodagen med B och L, tema: FÄRG och cp frisyr!

En ny dag med nya möjligheter


I'm kind of confused.

Fick lite panik vid sex tiden. Så jag tog på mig tre par byxor, tre par tröjor, halsduk, satte i hörlurarna i öronen på med högsta volym och så drog jag ut på en promenad. Kom bara till krykogården där jag satte mig ett tag. Sedan sprang, jah ni läste rätt, jag sprang tillbaka. UTAN att stanna! Så för en gångs skull är jag stolt över mig själv!

Det var i alla fall riktigt skönt, kopplade bort allt! Det var bara musiken, marken under mig och jag! Detta kommer jag garanterat göra flera gånger. Kan säga att jag mår sjukt mycket bättre när jag har utfört någon slags träning, jag blir mycket gladare och jag känner mig mycket piggare!


Mysigt värre!

Igår kom Sara hit, då blev det att laga kroketter och lövbiff, och det blev mummms! :D Vi slog igång Norbit, och sen kom Adam och Henke hit. Det blev en kväll med film, gottgott och snack! Pojkarna gick hem tillslut, och då var det läggdags för Sara och mig! Jag somnade ganska så fort kan man ju säga!

Frukost klockan elva på morgonen med nybakat bröd från ica! Yummie! :) Vid halv ett åkte Sara hem och jag började dra mig ner på stan där jag skulle möta upp Bella och Linnea för att ta en fika. Det var hel mys, och när fikan var klar gick vi och satte oss på en bänk i solen och stekte lite, skönskönt!

Nu är jag hemma, och lite senare ska jag ner i källaren för att basta! Så ha en fortsatt bra dag och kväll allesammans!



I'm alive!

Jag lever fortfarande, men får se hur det blir när jag får tillbaka detta prov!

Annars idag så har det varit en lugn dag. Gjorde sällskap med Sara ner till stan efter skolan. Åkte hem, lagade mat, satte mig i soffan för att läsa, fem minuter senare sov jag och vaknade två - tre timmar senare xD Säger då det, sova när man kommer hem från skolan, det är bland det skönaste som finns!

Jag lever!

... men inte så länge till!

Dagen blev bättre än väntat

Denna dag började med svenska prov, och jag vet inte vad jag ska säga om det. Det gick som det gick helt enkelt! Efter det skulle vi egentligen haft fysik, men det var inställt pga att läraren var hemma med sjukt barn. Så jag hade rast till klockan ett! Dvs ca fyra timmar. Trååååkigt! Men fick faktiskt trevligt sällskap, så det blev bra i alla fall!

Fotolektionen idag var mer som en idrottslektion!
Springa fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner.... Man blir helt enkelt varm! Men det var kul, och reslutatet lika så!

Vet ni vad. Jag hade la turen med mig idag. Vädret har varit hemskt, och jag såg absolut inte fram emot att hem! Men då kommer en räddare i nöden, Jenny Jaakkola, och erbjuder mig skjuts hem, snacka om ängel! :) Tack tack TACK!