In the blue blue sky


Himlen gråter...

... och jag måste erkänna att det är skönt! Speciellt för mig och alla andra allergiker. Men sen kommer det väl bli strålande sol och så blåssar det ut mer än någonsin! Men jag håller tummarna för att det blir en vår med blandat väder så man slipper alla dessa jobbiga stunder... Som tillexempel att nysa 30 gånger i rad (som jag gjorde här om dagen! Skapligt död efter det alltså, haha.)

Hur som helst, ska snart iväg till skolan för första gången efter påsklovet. Ska bli ganska så skönt att komma in i sina vanliga rutiner igen, men samtidigt har jag panik då jag vet vad som väntar de närmaste veckorna! Men jag har ju överlevt natur i snart tre år, så jag borde klara av dessa veckor utan problem... Eller?


Mitt påsklov...

... har varit helt underbart skoj o mys! Det började med klassfest. Fortsatte med en hel mys dag med Bella och Linnea där vi fotade. Sedan blev det riskettan, årets första grillning och lite övningskörning! Detta vet ni ju redan om... Men efter det så drog jag till min älskling i Trollhättan där jag var i fyra dagar! Där borta blev det lite äventyr till Hunneberg, bilkörning, utflykt ut till Petter i skogen, godisätande, filmtittande och massa mys!



När jag väl kom hem på lördagen så åkte jag, mamma, syrran och Sonny ut till mormor och morfar för att fira påsk! Där blev det äggletande för hela slanten och vi fick också se lite bergsklättring från mammas sida, haha.

Det blev mycket mat och godisätande, samt allergi chock för min del! Blev också lite övningskörning när vi väl skulle hem.



På kvällen drog jag till Malmer för att vara sällskap till folket innan de skulle dra till krogen. Meeen de kom aldrig så långt, haha.



Jah, det var väl ungefär så mitt lov har sett ut... Och resten av det kommer bestå av plugg, plugg och åter igen plugg!

See you later!

Från idag (onsdag) till lördag så kommer jag spendera min tid hos älsklingen i Trollhättan! Så ni får ha det gött och ha nu inte allt för roligt när jag är borta! ;)


Vädret är underbart!

Som sagt hade jag körlektion idag. Gick som vanligt framåt! Och när jag var klar så fick jag strosa runt en stund på stan själv innan Cissi kom. Då träffade jag på Edwin vilket var väldigt trevligt då det var väldigt länge sedan man såg honom! Jag fick även se den lilla pysen. Ohoo vad söt han var! Vill också ha en liten småtting, men det blir nog inte förens om några år!

Hur som, Cissi och jag hittade i alla fall allt vi skulle ha, sedan drog hon sig hemåt och då tog jag och Linnea årets första mjukglass i solen! Riktigt gott och skönt var det! Runt två var jag hemma igen och då slängde jag på mig bikinin och la mig ute på ballkongen och solade någon timme! Nu är jag här och resten av kvällen så ska jag ta det lugnt och kanske plugga lite!


Årets första grillning!

Igår var det riskettan för min del från klockan två till sex. Efter det cyklade jag och min syster till våran pappa för att käka lite grillat samt fira en liten mini påsk. Det var årets första grillning för min del och det var hur gott som helst! Sedan fick man ett gott skratt då papsen kröp runt på golvet och letade påskägg! Inget man ser varje dag.


Idag dårå. Jo om en stund ska jag kila ner till trafikskolan och kör lite, sedan ska jag och syrran gå på stan och leta efter lite smått och gott. Efter det ska jag träffa tösen! Och senare ikväll blir det packning som gäller!

En efterlängtad dag!

Igår hade jag, Bella och Linnea en sån där fotodag som vi brukar ha! Denna gången var temat mönster och student. Det blev en hel del bilder och vårat äventyr slutade vid djulö där vi käkade glass på byggan och där jag även tog mitt första dopp 2011! Säger bara det, har jag bestämt mig för att bada, då gör jag det! Hur som, här kommer några bilder från dagen, dock inte många då jag inte vet vad som blir godkänt eller inte.


FINALLY!


Äntligen är denna jävla skolvecka slut!
Den har gått hemskt långsamt och har varit hur jobbig som helst! Jag hade nämligen kursprov i Biologi B i onsdags och efter det var jag helt hjärntvättad! Jag satt bara o stirrade hela dagen, så jag kunde inte plugga till religionsprovet som jag hade idag. Med andra ord fick jag råplugga igår. Men nu är allt över och jag har ett långt o härligt lov framför mig! Dock har jag nästan alla skolböcker hemma, så detta lov kommer bestå av en hel del plugg......... MEN INTE IDAG! För om bara någon timme så ska jag dra till Rebecca på klassfest och sedan bär det av till Statt där POS ännu en gång har fixat party för oss studenter/ungdomar! Kommer bli galet kul, men nu ska jag kila o fixa lite, tjing!

Saknar mina flickor!


Bild från en väldigt minnesvärd dag!

Så stark!


Denna helgen har spenderats med denna klätterapa, haha. Det är tur att man har lite balans och.... muskler? Hmm... Det har i alla fall varit hel mys och idag åkte han hem. Saknar honom redan och jag hoppas att vi ses snart igen!

Bara för att jag kan


STUDENTKRYSSNING!

Säger bara det. FYFAN SÅ KUL JAG HADE! Det var buffé med massa gott att äta o dricka, det var TaxFree, det var dricka, snack, skratt, sång, byte av strumpbyxor (två gånger! slutade med att jag gick utan!^^) speeddating och självklart sjukt mycket dans med massa härliga människor! Tänkte inte säga så mycket mer, så slänger upp lite bilder istället!

ps1. speeddatingen var på skoj. Var inte ute efter att hitta någon, var mest för att prova på och det var hur kul som helst! Så om ni får chansen att testa det någon gång, GÖR DET!

ps2. Tjooah till om du vill att jag sak ta bort någon bild som du är med på!


Nu får det räcka! Jag hade i alla fall sjukt kul, jag träffade massa nytt och gammalt folk, jag var glad och levde verkligen i nuet! En lyckad resa var det och den har fått mig ännu mer taggad till studenten! (Endast 67 dagar kvar nu!)

Taggad? OH JAH!


Halv fem idag går bussen från resecentrum i Katrineholm till Stockholm där båten väntar! Och på den båten väntas det buffé, dans, drinkar, skratt, snack och så jävla mycket skoj hela natten lång!

Kan studentkryssningen bli årets fest? Jo kanske, det blir trots allt vad man gör den till! Men nu är det bara att tagga!!! För ikväll befinner jag mig på båten som aldrig sover!

You ...