Duktig flicka

Jag är så j*vla bäst!
Jag kan inte fatta hur bra jag är!!!! Eller ah det kanske inte riktigt stämmer... Men duktig har jag varit som klarade av att köra landsväg för första gången idag, efter att bara ha kört på parkeringar! *big smile*


Zumba !

Idag har jag, Sara Jonsson och hennes syster Cecilia Jonsson varit på ett pass zumba i Duveholmshallen! Vi har shakat rumpa, dansat salsa, tango osv. samtidigt som vi hade riktigt kul, eller i alla fall jag! + att vi kommer göra det varje söndag i tolv veckor! Wooohooo, här ska det shakas!


Bättre eller sämre?


PS. OM du inte ser den nya designen, klicka på F5 för uppdatering av sidan!

Project of Sound

I skolan idag så satt två killar och sålde biljetter till Project of Sound. Så jag och Sara tog oss an och köpte varsin. Och vad betyder det då? Jo den 4 februari är det FEEEST! Eller snarare självaste Student-Kick-Offen!!! Iiiihiiii endast 141 dagar kvar till studenten och ni kan inte ana hur mycket jag längtar!!!!!!!


Tänkte bara säga...

... grattis på födelsedagen Henke!


I min brevlåda igår!

Fredagen förra veckan så tog jag mig an att framkalla 50 kort från FujiDirekts hemsida. Hade nämligen 50 bilder gratis, så behövde endast betala 29kr i frakt! Det blev alltså riktigt billigt och bra. Hur som helst dessa bilder damp ner i min brevlåda igår! Wihii, nu ska jag bara skaffa mig ett album som jag kan sätta in dom i.ps. För att vara första gången jag framkallar bilder därifrån så var resultatet helt okej. DOCK så blev bilderna mörkare än vad de egentligen vara, men det kan man ju tänka på till nästa gång så att man ljusar ner dom en aning. Men annars så var det perfa, det var enkelt att ladda upp och skicka iväg beställningen, snabb leverans och helt okej reslutat! 3 av 5 toast (på grund av den mörka färgen.)!

We built this city

Idag var det en riktigt kort skoldag för min del. Man bar sig hemåt där det förekom plugg och avsked av systern min som just nu är påväg att gå ombord på ett plan till Thailand (avis!)! Vid klockan tre så hörde Bella av sig, vi tog oss en sväng till banken med Ida och sedan strosade vi runt lite på stan och inhandlade lite smått och gott.

Nu sitter jag hemma och har tankarna på att sätta igång en av Nicholas Sparks filmer... Vilket jag troligtvis kommer göra, frågan är bara vilken av dom..!?


Bild från förra årets första dopp! Såååå Bella, är det dags snart igen eller? ;)

Sängen var ovanligt skön imårseIdag var det första dagen i skolan efter jullovet och det var ren pina att försöka ta sig upp ur sängen imårse. Men dagen gick väl bra förutom att jag var sjukt trött och att vi hade bra långa raster mellan varje lektion! Gaah tycker inte om vårat nya schema, men man får väl tänka på att det är SISTA terminen vi går i skolan (om man nu inte ska pluggar vidare förstås) så lite skit får man väl tåla, eller?

Efter skolan slocknade jag i soffan, vaknade upp, lagade lite mat och sedan tog jag fram WiiFitPlus, som min syster och jag fick i julklapp, där jag körde ett träningsprogram på ca 40 min. Nu sitter jag i sängen och har funderingar på att sätta igång en film som jag kan somna till, det är ju trots allt en ny skoldag imorgon, så nattinatt!

PS. Vill ge ett litet grattis till min fina Rasmus som lyckades riktigt bra på jobbet idag! Stolt över min lilla pojk PLUS att det känns skönt att höra en sprudlande glad pojk i telefonen... IGEN!

En tidig morgon = mycket gjort

Idag har jag hunnit med en hel del tycker jag! Först o främst så satte jag klockan på morgonen så jag var uppe vid nioslaget, sedan tog jag mig ner till banken för att sätta in mitt studiebidrag som helt plötsligt damp ner i brevlådan istället för på kontot (men nu är det fixat så nu kommer det in på mitt konto igen!). Efter banken så gick jag runt på stan en stund, kom hem och fick ett städryck så nu är sängen nybäddad, rummet dammsuget och alla kläder och småsaker ligger på sin plats!

När städningen var klar tog jag och Jenny oss ut på en promenad som varade i en och en halv timme och den slutade hemma hos mig där bakning stod på spel och invigning av mina muffinsformar i sillikon (funkar riktigt bra måste jag meddela!). Vid fem gick Jenny hem och klockan sex gick jag och min syster mot Rhodos där pappa och Gunilla satt och väntade. Varför Rhodos? Jo det var som en slags avskedsmiddag för Cissi som åker till Thailand på torsdag (och stannar i 6 veckor!! FUUUSK!). Hur som vid halv nio var vi hemma igen och ett litet ego+busfrö tittade fram och därför är jag fortfarande uppe då jag egentligen ska ligga i sängen och sova på grund av att det är första skoldagen efter lovet imorgon.. Såååå ska kila i säng nu, godnatt!


Ingen vanlig söndag!

För idag firar jag och min älskling ett halvår tillsammans!


Bättre sent än aldrig

Jah det var inte direkt igår som jag lånade ut min MP3 till Jenny Jaakkola. Tror ärligt talat att det var ungefär 5 år sedan, haha. Men idag fick jag tillbaka den och som sagt bättre sent än aldrig!

Det var heller inte igår som jag träffade den tjejen, vilket är lite synd då vi har haft en hel del roliga stunder tillsammans! Så det tycker jag vi ska ändra på...


Bjussar på en bild från första gången som jag och Jaakkola lekte.

GRATTIS SYSTERYSTER!


Visste du att...

... jag är allergisk mot pälsdjur? Och om jag inte skulle vara det hade mitt framtida yrke varit veterinär och jag skulle troligtvis tränat ridning.

Men varför ridning? Jo enda sedan jag läste bokserien Klara så har jag velat börja rida. Skulle vilja få känna den där känslan av att bara galoppera iväg utan att ha något speciellt mål, känns vinden i håret, höra hästens hovar under en och bara få bort alla tankar. Hmm.. Vet inte riktigt vart jag vill komma förutom att jag faktiskt skulle vilja knarka lite allergitabletter och sedan hoppa upp på en häst och guppa runt lite, hihi. Kanske tar och gör det någon dag, någon som vet vart man kan få provrida lite?


GOTT NYTT ÅR!


ps. Det är för jävla svårt att ta kort på fyverkerier när det är mörkt, när man saknar stativ och när man inte har en aning om vart de kommer att flyga!