Började dagen med ...

... en liten hjärtlig morgon! Jah, det är ju inte varje dag jag ordnar hjärtformade mackor med hjärtformad gurka på samt dricker hångelte med hjärtströssel i. Nej det är verkligen inte varje dag jag gör det. Har faktiskt aldrig gjort det tidigare. I alla fall inte till mig själv. Men idag kände jag mig värd något gulligt, så tog mig tiden att ge mig själv lite kärlek! Så dagen började bra och den har fortsatt att vara bra hela dagen. Har varit glad och sprallig utan att ha någon aning om varför. Kanske är det för att jag äntligen har accepterat mig själv för vem jag är och att jag har slutat att bry mig. Vem vet. Inte jag i alla fall! Känns bara så jävla skönt att vara på topp!


Systrarna Dahlfors är i farten


Just be true to who you are


I will always love you

I helgen har jag varit hos den jag älskar. Ville verkligen inte åka hem imårse. Jag hatar verkligen dessa 30 mil som hindrar oss från att ses när vi vill. Saknar honom redan och vill inget annat än att få ha honom i min famn igen, dra fingrarna i hans hår, känna hans värme och närhet. Älskar den pojken, nästan lite för mycket!


Nu börjas det igen!

Jah, nu verkar det som våren har kommit för att stanna, men vem vet, det kanske vänder när vi minst anar det! Hur som helst, det har varit riktigt fint väder flera dagar nu vilket är otroligt skönt men även en start på ett rent helvete! För snart börjar björken blomma och då kommer jag vara totalt slut! Jag har redan börjat känna av allergin så jag måste proppa i mig en massa allergitabletter varje dag. Och det är ju inte nog med att allergin gör en trött, utan det gör tabletterna också. Med andra ord kommer jag vara helt död under våren. Men förhoppningsvis, om jag sköter mig rätt, så kommer det bli bra tillslut i alla fall


Nu börjas det!

Första teorilektionen avklarad och första körlektionen bokad! Så på onsdag nästa vecka klockan 07.30 så kommer jag sitta i en bil med Batu för att köra lite brumbrum! Lite osmart att välja en väldigt tidig tid när det är första gången. Men det kommer nog gå finfint! För nu börjar det verkligen. Mitt mål är att försöka få körkort innan studenten och förhoppningsvis så får jag ihop det! Bara att köra!


För övrigt. Denna vecka har jag fullt upp så kommer inte kunna uppdatera så mycket. Har nämligen teorilektioner från 16.30 till 18.00 varje dag fram till torsdag. Och efter de lektionerna så måste jag plugga massa kemi eftersom att jag har prov i det på torsdag. På torsdag så ska jag också träffa Keso! På fredagen så är jag hembjuden till min lilla lyckogumma på födelsedagsmiddag o efter det blir det HARRYS! På lördagsmorgonen bär det av till en väldigt älskad person i Trollhättan där det väntar massa spännande och minnesvärda saker. Sedan åker jag hem på måndagmorgonen så att jag är hemma lagom till att skolan börjar! Jah. Det är väl så det kommer se ut. Så nu vet ni!

Norrköping

Jah, igår bar det av till Norrköping. Såg tre kändisar och så kom jag hem med lite nya saker som ni kan se här nedan!

Resten av dagen gjorde jag inte så mycket. Kollade på körslaget på kvällen och vid halv elva så tog jag och tösen en promenad. Riktigt mysigt, men lite kallt om öronen!

Kom hem vid tolv och somnade vid tre efter många om och men.. O nu sitter jag här o väntar på att klockan ska rinna iväg så att jag kan dra mig till zumban! Resten av denna soliga söndag... så ska jag plugga!


Rutig skjorta, 199:- Cubus. Marinblå skjorta, 199:- Cubus. Kofta, 99:- Gina Tricot.
Linnen, 49,50:-/st H&M. Shorts, 199:- H&M. Skor, 199:- skopunkten.

Idag ...


... ska jag, min syster och hennes pojkvän Sonny åka till Norrköping för att shoppa! Wihuu, har tjatat hela veckan på att jag vill det, så nu äntligen är det dags. Men vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om. Så det är bara att höra av sig om någon vill hitta på något! *smack*

Lite ljusare tider !

Idag efter skolan så tog jag mig till mammas jobb där det väntade färgning! Och nu är jag ännu en gång blond! Inte helt, men bra mycket ljusare än vad jag var innan (som ni kan se på bilderna)! Vad kan jag säga, jag gillarT! Har länge saknat mitt blonda och nu äntligen är det delvis tillbaka! Men vad tycker ni? Ska jag vara brunett/rödhårig eller blondii!?



Beslutsångest!

Som de flesta kanske minns så var jag blond för två, snart tre år sedan. Efter det blev jag brunett, men tyckte det blev alldeles för mörkt så jag skulle färga lite ljusa slingor. I och med detta så gick mitt hår av och sedan dess har jag inte vågat göra ljusa slingor längre! MEN, nu har jag lite beslutsångest. Det blonda under min nuvarandre färg är nästan borta och jag vill färga ljusa slingor nu till våren/sommaren/studenten, men på grund av att det gick av sist så är jag osäker. Vad tycker ni, ska jag våga chansa? Eller ska jag ännu en gång säga mitt hår i en mer rödaktig färg?


Blondiii!

ffuh ,


Snart är tiden inne.

Kom nyligen in från en springtur. Denna gången sprang jag mot djulöbadet istället för Gatstuberg, vilket jag absolut inte ångrar! Underbart fin solnedgång! Och det får mig att tänka på alla dessa grillkvällar uppe på Gatstuberg. Tycker nästan att man ska ta och spräcka tjugohundraelvas grillningsoskuld, eller vad säger ni? ;)


Ta en dag i taget


I min brevlåda idag!


Skickade efter ett halsband och ett armband för någon dag sedan från denna sida. Och idag fick jag dom i ett sött litet paket! Är lite ovan med halsband och så, men det vänjer jag mig vid inom kort. Förhoppningsvis!

Det var en dag ...


Det gör mig glad

Efter skolan idag så hade jag tänkt att plugga till provet som vi har på onsdag. Dock kunde jag inte koncentrera mig så jag tog på mig skorna, satte i hörlurarna i öronen, slog igång musiken och tog mig ut. Efter 40 minuters powerwalk samt löpning så kom jag äntligen hem. Då var det bara att slänga sig på golvet, köra lite situps, armhävningar och så vidare. Nu är jag nyduschad och har precis fyllt på med lite mat i magen. Resten av kvällen kommer jag att plugga och ta det lugnt.

Men vart ville jag komma med det här då? Egentligen ingenstans förutom att jag mår fruktansvärt bra av att träna. Det får mig glad, det får mig att må bra i mig själv och jag blir stolt över mig själv när jag väl har klarat av det. Det är ett perfekt sätt för att rensa tankarna samtidigt som man kommer ut och rör på sig, istället för att sitta i sin ensamhet och känna hur tankarna sliter sönder en inifrån. Hur som helst, jag gillar att träna, jag har bara haft svårt för att börja. Men nu hoppas jag verkligen att detta träningshumör håller i sig. Annars får ni pusha mig, för ni vill väl inte att "SuperSuraSunkSara" ska komma fram? Haha.


Går det att lita på?


Värmen börjar smyga sig fram efter denna kalla vinter och man börjar känna lite vårkänsla! Förhoppningsvis varar den till sommaren. Men vädret har spelat oss ett spratt förut. Så då är frågan, kommer detta att hålla?

Discobowling med klassen ...

I tisdags hade vi klassmöte. En av alla saker vi kom fram till var att vi skulle köra discobowling med klassen denna fredag, det vill säga idag! Mellan klockan 20 och 21 så hade vi bokat banor. Men vi samlades redan vid halv sju för att käka ihop. Riktigt trevligt! Sen vid klockan åtta så började det. Min första serie gick riktigt bra, dock gjorde inte den andra det. Men varför klaga, var inte där för att vinna utan för att ha kul! Vilket jag verkligen hade! Var rena rama lysmasken i discolamporna, haha. Men nu ska jag sluta skriva och istället ladda upp lite bilder som jag tog, (andra tog också en massa, men dom har jag inte tyvärr.). Hur som helst, enjoy!


Och så avslutar vi med en gruppbild.

2 år sedan


För exakt 2 år sedan så tog jag denna bilden. Anledningen till varför jag tog den och varför jag lägger ut den idag är för att idag kan man säga är en liten speciell dag. För idag firar jag två år utan tandställning! Woohooo. *BIG smile*

Born this way


Man ska inte göra saker som man själv inte vill! Men om man någon gång ger med sig och gör ett försök så kan det ske en förändring. En förändring som gör så att man kanske inser visa saker som man inte trodde var möjliga.

Cause . . .


. . . I may be bad, but I'm perfectly good at it . . .