Lite gott och blandat

I helgen så var jag varit i norrköping för att hjälpa honom att flytta. Hans nya lägenhet var sjukt fin alltså! :D Hur som så blev det en extra övernatting eftersom att jag hjälpa honom att packa upp också. Åkte hem med halv ett tåget idag. Cissi hämtade upp mig vid stationen, och man kan ju lugnt säga att man fick ett gott skratt på vägen hem xD haha.

Vid tre åkte jag, Cissi, mamma och Trond ut till mormor och morfar. Mormor blir faktiskt 71 år idag! Grattis till henne! :) Där ute blev det en massa smörgåstårta och kakor! Yummie! Mycket snacka och skratt också. trevligt trevligt! Kom hem vid sju i alla fall, och jag har nyligen laddat hem två dinsey klassiker! Ni vet, jag + dinsney = <3

Jah jah, nu ska jag iväg och ta någonting smått att äta innan det är läggdags ^^ Så natti natti gott folk, hoppas att ni haft en bra helg!


Bild tagen från denna kväll nere vid sjön i sommarstugeområdet i Baggetorp.


Ändrade planer

Lite ändringar denna helg har skett. Ska inte till pappa idag, ska istället ta tåget kl 18.20 till norrköping och hjälpa Patrik att packa. Han flyttar nämligen imorgon. Jag kommer att sova där och sedan kommer jag hem imorgon (lördag) någon gång. Antingen förmiddag eller kväll, beror på ifall jag hjälper till med flytten eller ej. Jag ska i alla fall packa lite nu, sen är det bara att vänta.

Bilder säger mer än tusen ord.

Jah, även denna skoldag överlevde jag. Den var faktiskt ganska så slapp. På historian skulle vi endast skriva av från tavlan, på idrotten satt vi och lyssnade på våran egen andning >.< och på kemin så var det en labb som var helt OK. 

Efter kemin slutade vi och då var jag snäll och gjorde sällskap med Sara i cafeterian tills hennes buss komma! Och när man är lite busig så kan det leda till ett och annat! haha.


Annars då? Ska ju som sagt till pappsen ikväll. Eller senare idag i alla fall. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra, förutom att vi ska äta pannkakor, yummie! Men om någon vill hitta på någonting med mig, så är det bara att höra av sig! :D

God morgon.

Vad är det egentligen för dag idag? Jo det är ju FREEEDAG! :D Helgen är här och det ska bli så skönt att kunna slappa lite. Ska till pappa denna helg så kommer troligtvis inte ha något internet. Så jag nås på mobilen om någon vill prata med mig! :) Men, just nu ska jag faktiskt göra mig klar för skolan. Måste sticka tidigt, för när man går, då tar det dubbelt så lång tid att komma fram!

Ha en bra dag, tjingeling!


Vi ser det snöar, IGEN!

Huh, snacka om jobbig promenad till skolan idag! Det var inte plogat någon stans. Så man fick verkligen kämpa sig fram! Däremot var det mycket lättare att gå hem, då gatorna nästan var fria från snö! Eller ah, i alla fall fri från lös och jobbig snö ^^ Hur som, jag tycker det borde sluta snöa. Det räcker faktiskt med vitt nu. Nu vill vi ha lite grönt! Men det kommer väl inte på ett bra jävla tag! >.<


Det gick som det gick

Okej, kurprov i fysik idag då. Öhm. Vet faktiskt inte vad jag ska säga. Får se hur det gick när jag får tillbaka det helt enkelt.

Annars idag så var jag med Sara en stund efter skolan, "wazzzuuuup!" Jah det säger då allt! Haha. Annars idag så har jag suttit med labbrapporten. Inte det roligaste, men det måste göras. Nu är den i alla fall färdig och inskickad. Men historian återstår fortfarande, så ska la läsa den innan jag går och lägger mig. Eller så gör jag det imorgon bitti? Får la se, inte så pepp på att läsa historia just nu, så ska nog sätta igång en film. Ha'de gött, tjingeling!'


Denna bjussar vi på tycker jag ;)

Let it be over soon

Klockan är snart elva och jag har världens ångest inför imorgon! Detta kommer gå rent ut sagt åt helvete! Åååh, vill vara lägga mig ner och dö just nu >.< Hatar prov, speciellt kursprov! Det är bara en massa stress och press som jag bara mår skit av det! Låt detta vara över! SNÄLLA!


Upp upp och iväg

Sov till halv åtta idag, och det var såååå skönt (a) Behövde bara ta på mig lite kläder borsta tänderna och sedan bege mig av till skolan. Tänk om man kunde göra så varje dag innan skolan :) eller varöfr inte ha sovmorgon till halv ett som jag har imorgon! :D Skapligt skönt! Men kommer ändå gå upp ganska så tisigt för att plugga fysik! >.<


The Studio

Dagen igår var LÅÅÅNG! Först upp tidigt på morgonen, sedan ta tåget till stockholm 09.10, och drog sig direkt mot Sturekatten, ett jätte gulligt café! Sedan vid klockan 12.15 befann vi oss på Kungsgatan 2, The Studio, där man blev sminkad och plåtad! Men mellan händelsenra var det en fruktansvärd väntetid! Vi var väl där i mer än 4 timmar. Men det var kul i alla fall. :)

Första gången någon träffar mig och Cissi tillsammans så tycker de att vi ser ut som tvillingar >.<
Fattar fortfarande inte hur? Det är obegripligt!

När vi gick från The Studio för att möta upp Trond, morbror och Yvonne så såg vi Sebastian i Hip hip hora! :O Woow va lång han var xD haha. Och lika snygg som i filmen ^^ Hur som helst så gick vi och åt någon japansk buffé, och när det är buffé så blir, i alla fall jag, proppmätt! >.<

På tåget hem så fick göra ett nödstopp någonstans mellan Gnesta och Flen. Då hade vi nämligen kört på en älg!!! :O Lite läskigt faktiskt :S Och lite äckligt, eftersom att de fick ta bort älgen från locket! >.< Men jah jah, dagen slutade med en trött Sara som somnade i soffan nästan direkt när man kom hem! Och som gick till sin egen säng vi två på natten ^.- Men nu är jag vaken och sitter och äter frukost, sen är det plugget som väntar! Så ha en bra dag allesammans! :) Tjingeling!


It's gone!

För er som inte vet, så har jag haft denna pryl (se bild) runt handleden sen i början av sommaren 2009! Det är en sån där cubus sak som sitter på kläderna, och just denna knöt Bella fast på min hand när vi var i stockholm, minns inte anledning till varför men det spelar ingen roll! Jag tog i alla fall intiativet till att ta bort den idag! Känns en aning tomt faktiskt, :O Men jag vänjer mig väl snart!



Fredag hela månan

Jah då är det fredag igen! :D Och en fredag ska man INTE plugga! Så böckerna har jag lagt undan helt. Imorgon blir det heller inte så mycket pluggande, ska nämligen till Stockholm och ha mys med Cissi och min mor! Vi ska även träffa min morbror Micke där nere och äta lunch eller någe ^.- Så det kommer att bli trevligt.

Hur som helst, jag kollade nyss på filmen "2012", och den var helt okej, men förutsägbar som de flesta filmer är nu för tiden! Och då är frågan, kommer detta verkligen hända på min födelsedag år 2012? (21-12-12) Man får hoppas på att det inte blir så, det är ju inte världens bästa present direkt ;) haha.

Men nu så ska jag väl göra någonting, har ingenting bestämmt! Syrran firar lite med flickorna, så det är nog inte så populärt ifall jag kommer ut dit och ser ut som en lodis! Får se, kanske hälsar på Sara en trappa ner. ^^ Men jah, annars får väl alla ha en trevlig kväll! :) Tjingeling!


Så kan man också göra

Jah, vem slutade 12.40 idag då!? ;) Härligt värre alltså! Men bara för det slipper man inte undan plugget, så jag ska väl slå igång musik och sedan börja läsa läsa läsa. Kommer väl kunna ta det lugnt först efter kursprovet nästa vecka. Jag kommer vara helt körd!


Men jah, såhär kan man också sysselsätta sig i skolan! haha. (Bjussar på bilden!)

Har jag en oturfågel efter mig?

Min dag började inte bra, vaknade med världens magknip. Usch usch usch, inte skönt alls! Jag välte nyligen ut en vattenflaska. Duktig man får vara alltså! Och jah, vad mer kan jag vänta mig, kommer säkert ramla när jag cyklar till skolan eller något!

Denna skoldagen kommer bli jobbigt lång! Först kemi på morgonen, sedan en förjävla lång mattelektion (nästan två timmar)! :O Lunch, fysik, biologi och sedan idrott som sista lektion. Så jag slutar väl runt fyra, och då fortsätter plugget hemma! KUL!


Open up your eyes.




Bye my friend.

Då kom man precis hem från Keso då! Har varit där och ätit pizza med Cissi och Sonny! Det åkte dit för att säga hejdå! :( Han åker ju till Australien i ca en månad nu! :O Den dissarn alltså! haha. Hur som kommer jag sakna honom!


Det var mig en överraskining!

Jahapp, planen på att läsa svenska gick ju inte så bra. Jag somnade efter första sidan! Och sen dess har jag sovit, men vaknade av att mamma ringde för några minuter sedan. Hur som helst, får se om jag kan somna om igen. Ska väl vara lite social med mamsen som precis kom hem i alla fall. Sen ska jag se om jag kan somna, annars får det bli en film!

Jag måste också lägga till att KG var på besök på våran skola idag av någon anledning! *happyface* För er som inte vet vem det är så gick han i min klass under ettan, men bytte till någonting annat när vi började tvåan. Hur som så har jag inte sett honom sen dess, så det var kul att se honom igen! :) Tänkte bara säga det! ^.-

ps. Jag märkte nyss att jag hade ett blåmärke mitt på knät! Vart tusan kommer det ifrån? :O




Jag kunde inte hålla mig

Jahapp, då har man precis ätit lite toast! :) Mumsigt värre!

Jag sa för mig själv att jag inte skulle sitta vid datorn idag. Mhm, ni ser hur det gick ^^ Hur som ska jag sluta med en gång, jag ska istället plugga lite tråkig svenska, SEN ska jag göra någonting annat än att sitta vid denna dumburken! Så ha'de gött, tjingeling!


Happy birthday to you!

Jah, vaknade för ca en kvart sedan >.< Kom hem vid tre igår, så det förklarar varför jag har sovit till nu! Och det är pga att Erica och Linnea fyllde 18, så det blev att fira dom med ett litet party! :D De flesta stunderna var hur roliga och bra som helst! Jag lärde mig t.ex. ett nytt ölspel som jag hade sjukt tur i! Mohahhaa, ägde ALLA ;) Sen var det en del tråkiga stunder som jag inte tänker ta upp!

Hur som så hoppas jag att både Erica och Linnea hade en bra födelsedag igår! :) Och nu ska jag ta och borsta tänderna så att jag får en godare smak munnen >.< haha.

She is a BIG girl now! <3


Habba Babba

Okej, för dig som har dålig humor, kolla in detta klipp xD
Jag skrattde så mycket att jag fick ont i magen! haha.

Enjoy!


Wake me up when this is over

Ännu en skoldag har gått.. Och den har då inte varit snabb.. Kemi, lång lunch, matte, historia, LÅNG rast och sedan en svenska lektion, så var dagen slut 15:45. Jah det är så min skoldag har sett ut.. Men, vi ska försöka ändra schemat lite så att vi kan sluta tio i två dessa dagar istället. :) Flytta upp kemin så att vi inte har någon sovmorgon, och sedan flytta upp svenskan mellan kemin och det språk som de flesta i klassen har. Får la hålla tummarna på att det går bra!

Dagen har väl inte bar varit lång och tråkig! Mycket skratt, "sång" och missförståelser har såklart funnits. Ska faktsikt tala om för er att man kan tolka näst intill varenda ord till någonting... jah... konstigt ^^ haha. Jah jah, ska iallafall dricka upp mitt vaniljte (som just nu smakar kola), och sedan leta upp någon film man kan kolla på! :) Tjingeling!


ps.1. Mina öron sprängs snart!
ps.2. Jag fick beröm för min engelska idag xD Av någon snubbe från Australien! haha.

God morgon, god morgon!

Har alla sovit gott? :) Jag sov bra när jag väl somnade! ^^ Fattar faktiskt inte varför jag vörjar må illa när jag har bestämmt mig för att sova!(?) Är lite konstigt faktiskt.

Hur som, denna morgon ville jag bara ligga kvar under mitt varma täcke, men det får jag icke, måste gå till skolan. Bara fem och en halv vecka kvar nu ^^ haha, har redan börja räknat ner till sportlovet som är vecka 8! Får man vara desperat efter lov eller? ;)


Vad är det som händer!?

Vad tusen är det som händer med mig! :O Varje gång jag har ställt mig upp idag, (från sängen, golvet, stolen mm.....) så har jag fått flimmer för ögonen! Alltså, jag börjar se svartvitt och känseln i kroppen försvinner.. + att idag på idrotten fick jag någon jätte konstig sak i halsen och en sjukt obehaglig illamående känsla. Usch! Och jag har ingen aning om varför! Hjälp?


Cold like hell

Jag säger då det! Det var för j*vla kallt att cykla till skolan i mårse! Fick ont i pannan :O haha ganska ovanligt kanske! Men ni vet när man tar för stor bit glass i munnen? Då det ilar sådär hemskt! Brr... Jah så kändes det i alla fall att cykla idag!

Hur som var första skoldagen helt okej. Speciellt i slutet då det var fika och lekar på både kemin och biologin! :D Trevligt trevligt! :)

Men vad händer annars idag då? Jo, jag ska faktiskt försöka göra klart historian som man lovat Lars att lämna in nu på torsdag ^^ Annars ska jag bara ta det lugnt!


I don't have what it takes

Sista gången jag kollade på klockan inatt var hon kvart i tolv. Sedan låg jag vaken ett bra tag till med sprängande huvudvärk, en stor obehaglig klump i magen och tusen tankar som inte ville försvinna, och som grädden på moset så mådde jag sjukt illa, precis som jag gör nu!

Det spelar ingen roll när jag lägger mig dagen innan skolan då det har varit ett lov, så försover jag mig aldrig, jag är pigg som en mört. Fattar inte hur det går till, men så är det! Men imorgon däremot kommer jag knappt komma upp ur sängen >< Men sånt är livet! Får la hyra en lyftkran som får upp mig ur sängen eller något ^^

För övrigt, mitt nyårslöfte, jag har fuskat lite med det. Men det tycker jag att man får i början. I alla fall lite! Det går nämligen inte att ändra ens vanor bara sådär. Men ska bli strängare på vad jag stoppar i mig, + att jag ska försöka träna lite varje dag eller varanan. Förra året så gjorde jag massa övningar precis innan jag skulle gå och lägga mig, det funkade prima + att man somnade gott efter! :) Men det höll inte länge eftersom att jag blev sjuk och var rädd för att anstränga mig så att det skulle bli ännu värre. Och när jag blev frisk hade jag ingen ork med att börja träna igen, jag blev helt enkelt lat! >.<

Nej men vem vill läsa detta egentligen? Inte så roligt inlägg, så ska sluta med en gång och istället gå och fixa mig till skolan! Tjingeling!


Last day before school.

Sista dagen på lovet! Det är väl la både bra och dåligt! Det dåliga är att schemat denna termin är hemsk(!) och att man måste gå upp tidigt och sluta sent varje dag! Det bra är att man kommer in i de vanliga rutinerna igen och att man får träffa massa trevligt folk igen! :D

Jah, vad ska man göra sista dagen då? Det får la bli och ta det lugnt! Och sedan plugga lite. (får se hur mycket det blir, haha.) Kanske en promenad i det fina vädret också, men vi får se om man orkar! Känner mig alldeles för trött för en promenix idag!

Vad ska ni själva göra?


Film: Avatar

Jah, igår (lördag) kollade man på den vältalade Avatar, med Patrik! Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen pga all bra kritik så hade man väldigt höga förväntningar! Men enligt mig var den väldigt förutsägbar. Man visste på ett ungefär vad som skulle hända! Hur som helst var den väldigt bra gjord! Jag rekommenderar filmen också, speciellt nu när den går på bio, för detta är en film man måste gå på bio på för att kunna uppleva den maximalt! Så ta chansen nu om du vill se den! :)

För övrigt har min helg varit hel mys! :) Och sängen kommer inte bli sen ikväll! Sista dagen på lovet imorgon så måste ju vända tillbaka dygnet lite snyggt såhär i sista minuten! ^^ haha. Men innan det blir sovdags är det film som väntar! :) Så tjingeling små gullefjun! :D

Isn't it beautiful



Promenad i vinterland

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag ta en promenad idag! Och det blev av :) Fick även sällskap av bästaste Linnea och hennes vovve Fanny! :D Det blev lite fotande, bus med vovven, snack, skratt, snöänglar och ett kort äventyr på isen ^^ Trevligt var det, men tyvärr lite kallt! Skulle ha tagit på mig lite mer kläder, hade nämligen ingen känsel kvar när jag kom hem :S Tog ett bra tag innan den kom tillbaka också!

Just nu är jag näst intill nyvaken, somnade efter promenaden (vet ej hur länge), men nu är jag vaken :D Och jag har världens huvudvärk! :O Tycker inte om det! Iofs vet jag vad det kan bero på, men... Sak samma.. Här kommer några bilder, så enjoy!


Minus 14 grader

Fattar inte att det kan vara så kallt när solen faktiskt är framme! :O Borde inte den värma lite iallafall?

Hur som.. Vad händer allt folk idag då? :) Själv ska jag till min far idag, men det blir inte förens senare. Så vad händer till dess? Kan säga att jag är grymt sugen på att ta på mig varma kläder och sedan ta en foto promenad i det fina (men kalla) vintervädret! :) Men dess värre är det tråkigt att gå själv, så skulle vara kul med lite sällskap! (a) Och det var en vink till er att någon frivilligt ska följa med mig ut i kylan! ^^ haha. Det är bara att höra av sig iallafall! :)


I don't wonna fight


Livet är inte allltid det lättaste

Nej fyfan! Kan det bli kallare :O Man kan knappt gå utanför dörren utan att känseln försvinner! Brrrh! Nej nu vill jag ha sommar! Sol, bad och MASSA skoj! :D

Hur som... Åkte till Patrik igår med sju tåget. Vi gick på Luftslottet som sprängdes (bio), den sista av de tre filmerna av Stig Larsson, riktigt jävla bra alltså :D Hur som, så slutade filmen tolv så det blev att åka hem och sova direkt :)

Idag dårå, vaknade ganska så sent, skulle ner på stan som var stängd, åkte hem och lagade mat, kollade på film, och sedan blev det snack och så tog jag tåget hem vid halv sju! Blev upphämtad av Cissi och Sonny i Katrineholm, åkte till Keso för att lämna och hämta grejer, och just nu är jag hemma och försöker få upp värmen! Jah så har min dag varit, och nu ska jag bara ta det lugnt framför en film! :) Tjingeling!



Happy birthday sis!


Någon som känner sig frästad?

Okej om man ska tro på SMHI så kommer det vara e stor sol i Katrineholm vid ett tiden idag.. Så om någon är intersserad kanske någon vill ta en promenad med mig :) Man kan ju ta med varm choklad och macka och sätta sig i solskenet någon stans (om det nu blir någon sol?) :) Det vore iallafal trevligt med lite sällskap, för jag ska nog ut överhuvudtaget idag.

Bara att höra av sig om någon vill följa med.


Det var länge sedan...

Jah, man börjar ju nästan se spindelnät på denna sida! :O Har inte uppdaterat på jag vet inte hur länge! Men det ska ändras en aning på... 

Först och främst vill jag önska alla en god fortsättning på år 2010! Och hoppas att ni haft ett bra 2009. Sen ska jag också göra alla hund älskare avundsjuka! För igår, var jag hemma hos Patriks farbror Håkan och fotade deras tre veckor gamla hundvalpar! :D Hur gulliga som helst, som ni ser här nedan!




Nå, är det någon mer än jag som vill ha en sån här liten? (a)