Rädsla!

Denna bild kan representera mig på svenska lektionen idag! Det är nämligen så att jag hade mitt muntligt nationell prov i svenskan och jag pratade om känslan att stå och prata inför människor. Hur gick det? Jo jag är ju en av dom där som hatar att stå framför folk och prata! Hatar allas blickar som är riktad mot mig osv! Kan ju säga att jag total faila i början, men då började jag tänka på att jag måste ta det lugnt, så sen gick det faktiskt bättre. Enligt mig!


Kommentarer
Postat av: Tulle

Enligt dom flesta studier som har gjort så är det folk mest rädda för att tala inför en folksamling, det dom är näst mest rädda för är döden. Vilket är lite intressant då det skulle innebär att på en begravning så ligger man hellre i kistan än håller talet.

2010-11-11 @ 17:14:33
Postat av: Petra

Jag kan intyga att det var prima! :-D

2010-11-11 @ 20:19:41
Postat av: Keso

Det som är så underbart att få stå och tvinga folk lyssna på en =D känna hur allas uppmärksamhet är riktad rakt mot dig! Och man vet själv hur förbluffade alla kommer bli när du väl börjar glänsa med dina ordval och långa fina exempel! Eller kan man vända det på annat håll... Alla tvingas sitta och tråka ihjäl sig medans du maler på om massa skit som man efter kan gå och göra narr av alla som fick stå ut med skiten ;) =D=D=D=D men hoppas det gick bra för dig =D

2010-11-12 @ 09:29:23
Postat av: Malin

Hej!

Jag känner dig inte, men läser din blogg ändå :)

jag gillar den. Tänkte bara på för jag såg att du hade nationella prov om rädlsa att prata inför andra människor.. och jag ska göra mitt framträdande på torsdag och har noll ideér, du skulle inte vilja ge mig lite ideer på min mail? :)



Kram Malin

2010-11-23 @ 18:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (endast jag som ser!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback