Det flyter på

Sovmorgon idag. Skönskönt!
Jag jag behöver nog inte säga vad jag ska göra idag. För det kan ni nog lista ut själva! Men förutom det så kanske jag hittar på någonting annat. Får la se helt enkelt!

Men men, för att utnyttja denna sovmorgon väl så ska jag läsa lite nu.
Ha en bra dag allesammans :)

Det är detaljerna som är viktiga

Jah vad ska man säga. Inget plugg har skett hittills, finns ju så mycket annat att göra som är mycket roligare! Som t.ex. att baka bullar (a) Och det är precis det jag gör ;) Så om några minuter är det dags att baka ut :D Riktigt gott kommer det bli med nybakade bullar och ett glas mjölk lite senare!

Hur som helst, ska väl läsa lite biologi idag innan jag går och lägger mig. Sen får jag fråga imrogonl på lektionen ifall det är någonting jag inte fattar.

Jah och så mycket mer än det har jag inte att säga >.<


Tingeling!


Lätt som en fjäder

Morsning korsning alla vakna människor!
Hoppas alla har sovit gott, för det har iallafall jag! :D

Klockan är just nu 07.53 och jag ska snart börja dra mig mot skolan.
Då är det Fotografisk bild som gäller, sedan en lååång rast!
Och efter det matte, fysik och biologi. Och så slutar man 15.40!

Efter skolan idag ska jag försöka plugga till biologi provet.
Blev ingenting igår pga att jag var för lat och trött >.<
Fy på mig!


Alla kan om de vill!

Idag fick man tillbaka fysik provet, och jag kan säga att jag är nöjd! En hel del slarvfel, men men, det går inte att göra någonting åt nu!

Öhm, tänkte säga att jag testade det nya tele objektivet i helgen! Blev att fota Patriks fotbollsmatch, och jag kan säga att det inte är det lättaste att göra xD Blev en aning yr när jag följde bollen med kameran! Hur som helst, det blev några bilder, och fem stycken har du här nedan. Så hoppas att dom gillas på något sätt :)



Tjejen kan sin grej!



Åh, äntligen har Kan Dee's webbshop öppnat! :D
För dom som inte vet vem Kan Dee är, så är hon iallafall hur duktig som helst på att rita! Och den 27 september öppnade hon en webbshop där man nu kan beställa kläder där hennes teckningar är tryckta på! man kan också beställa tavlor om man vill! Tjejen är iallafall helt grym! Och jag tycker du borde kolla in både hennes blogg och hennes webbshop!


haha

Idag har iallafall jag fått ett gott skratt!

Hur dum får man va

Just nu hatar jag verkligen mig själv! Känner mig sjukt dum, trodde jag hade allt under kontroll denna morgon! Men icke då! Jag skulle ta tåget halv tio som skulle gå mot Norrköping. Men när jag kommer till tågstationen och ska köpa min biljett i automaten så ser jag att jag har kollat helt fel tider! Tåget gick klockan nio och skulle vara FRAMME halv tio! Och nästa tåg går klockan 11, så nu är Patrik hur gullig som helst och hämtar mig!

Hur som helst jag ska kila till ica nu. Ha en bra dag gott folk!

Ta vara på livet, det går inte i repris

Prov och redovisning på samma dag. Och jag har verkligen ingen aning om hur det gick på provet, men redovisningen gick som jag hade förväntat mig! Jag kunde hela texten när jag vaknade på morgonen, men när vi väl skulle redovisa glömde jag bort vart enda ord! Som jag har sagt tidigare, och tänker säga det igen! JAG HATAR MUNTLIGA REDOVISNINGAR!

Idag annars har varit slapp.. Kom hem och satte igång en film, Last holieday hette den och var hur bra som helst! Så jag kan lugnt rekommenadera den till dig som inte har sett den!
Denna kväll blev det också tacos ätande och tv tittande. Och även fast klockan endast är halv tio på en fredag kväll så tänker jag faktiskt gå och lägga mig efter detta inlägg! Som drar sig mot sitt slut, så natti natti alla glada människor, och självklart som mindre glada också ;) ^.-


Jag tycker i alla fall att himlen är som finast vid soluppgången och solnedgången!


Fuck this shit!

Nej usch, jag mår fan inte bra! Jag mår illa, har ont i huvudet och har sjukt ont i ryggen! + att mina ögon svider! Jag tror illamåendet och huvudvärken är på grund av nervositeten för redovisningen imorgon. Ryggen är pga hur jag sitter och ögonen är pga att jag har kollat på en dataskärm hela dagen för att försöka få in dessa j*vla ord i huvudet! Hur som helst hoppas jag verkligen att det går bra imorgon, på både redovisningen och matte provet. Så nu ska jag träna historian några gånger till innan jag går och lägger mig! Så detta är det sista inlägget för dagen, så natti natti gott folk! :)

Let's put a smile on that face

Ojojoj, denna morgon har varit riktigt seg! Var sjukt trött när jag vaknade, men efter en dusch så blev jag i alla fall lite piggare!

Hmm... Vad kan hända idag då? Något ovanligt? Nej! Alltså blir det plugg hela dagen.. Har nämligen prov i matte imrogon + en muntlig redovisning i historian. Usch, tycker verkligen inte om muntliga redovisningar, blir sjukt nervös och börjar snacka jätte fort. Men nu ska man ju kunna allt utantill, så jag kommer ju tappa bort mig totalt :O Nej jag tycker verkligen inte om detta!

Men men, ska kanske äta lite frukost nu, eller så gör jag väl lite annat, typ läsa lite historia så att jag kan det till imorgon!

Lolala

Jag säger då det, pluggandet idag gick fort :O Har gjort klart kemin och kommit en bra bit i fysiken också. Ska fortsätta med den i helgen tror jag. Nu återstår bara att läsa till redovisningen i historia. Men det kommer nog gå bra, tänker faktiskt ha en liten fusklapp utifall jag tappar bort mig helt!

Jag vill också berätta att torsdagen den 22 oktober efter skolan så sitter jag i en bil till Dalarna (eller någe?). Ska nämligen hälsa på Patriks mamma under den helgen. Kommer bli riktigt skoj faktiskt :) Och jag har sett bilder därifrån så jag kommer LÄTT ha med mig kameran + en massa ALLERGITABLETTER! Eftersom att hon har en hundkennel av urgulliga hundar som jag är ganska så allergisk emot ^^ ... tyvärr! (kolla hemsidan)

Mitt sista andetag

Igår kväll kom Patrik hit och gjorde mig sällskap under natten! :) Så det blev en tidig morgon idag, skulle nämligen göra mackor som han skulle ha med sig till jobbet. Jah jah, jag somnade om efter att han hade åkt i alla fall, vilket var hur skönt som helst!

Men vad händer idag då? Jah det blir två lektioner i skolan, matte och idrott, sedan ska vi promenera till Tallåsaulan för att lyssna på någonting som låter hur tråkigt som helst! Men men, får väl offra mig... Resten av dagen ska jag i alla fall plugga kemi, fysik och historia. Så det kanske blir något inlägg ikväll eller någe.

*smack*

AF70-300mm F/4-5.6


I took it all!

Jahapp. Då har man nästan tagit med sig hela skåpet hem från skolan! :O Eller ah skåpt står såklart kvar ;) Men böckerna är hemma! Och det värker fortfarande i axeln sedan jag bar på den där väskan! :S Jah jah, ska börja med att ta itu med läxorna direkt, för annars kommer jag få göra allt imorgon! Men först och främst ska jag ta någonting att äta! :)

Tjohej.

What a wonderfull weekend

Helgen har varit riktigt mysig :) Åkte tåg till Patrik i lördags, då gjorde vi inte så mycket. Kollade på någon film och somnade tidigt! I söndags så var det en tidig morgon. Vi fixade köttbullsmackor som vi skulle äta på Folkracen i Valdemarsvik. Det var tre stycken personer som var med och tävlade som jag visste vilka det var. Exempelvis Chrille som fyllde år och som nyligen har blivit pappa till en sjukt söt liten Tove, som också var med och kollade! :)

Hur som helst, det var en trevlig dag, och vi åkte hem någon gång på eftermiddagen. Och när vi kom hem blev det lite plugg för min del! Och ännu en ganska så tidig kväll. Patrik skulle nämligen till Sörpings vårdcentral och kolla sin tå dagen efter (måndag). Men men, när vi kom hem från Sörping var det bara plugg för mig, fast jag somnade i Patriks knä en timme också! Skönt var det! (a)

Senare under dagen åkte vi hem till mig, gick nästan och la oss direkt för att kolla på en film. Och nu sitter man här nyduschad och måste leta fram kläder som man kan ha på sig idag. Får ta och börja leta snart, men först ska jag lägga upp lite bilder från helgen. Enjoy!










Och det får avsluta med en bild på Turbo!

Tiden går fort när man har roligt.

Igår kväll blev det en myskväll framför tv:n med Linnea och Bella! :) Efter det blev det att åka hem till pappa och sova där! Det var nog mer än en månad sedan jag sov där sist! :O

Hur som helst, pappa och Gunilla skulle iväg och flytta båten så att Cissi och jag åkte hem till mamma tidigt. Men jag åker till Norrköping med tre tåget, så jag kommer hem på måndag! Ska försöka uppdatera. Men jag rbukar vara ganska så usel på det när jag är iväg! men men, ni märker fall det kommer upp ett inlägg iallafall :) Jag ska iallafall gå och äta köttbullar med spagetti nu! :) Ha det fint!

Hello sunshine

Okej, dagens bilder var lite sådär tyckte jag, nu när jag väl tittar.. Men men sånt får man överleva ;) Hur som helst, denna skoldag har väl varit helt okej. Nu efter skolan vet jag inte vad jag sak göra. Vädret är ju hur underbart som helst, så skulle vilja gå ut och fota NÅGON! Men då är det mitt blyga-jag som kommer fram. Vågar inte fråga fall någon är intresserad av att stå framför kameran. Bara för att jag är en "mamtör fotograf", om jag ens kan kalla mig fotograf!? Jah jah, det får bli att sitta inne och plugga istället, eller så tar jag en sväng ut själv!


A walk in the morning.

Idag tycker jag att jag har varit riktigt duktig :D Eller ah, denna morgonen iallafall (a)
Vaknade upp vid en underbar pojk, och var vaken tills han åkte till jobbet vid sex. Men jag kunde inte somna om så jag drog på mig mjukisbyxor och en varm tjocktröja satte kameran runt halsen och tog en morgon promenad i morgonskenet! Riktigt skönr var det och jag skulle lätt kunna göra det flera gånger! Jag ska iallafall ladda upp några bilder som jag fick, så njut av dom en stund om de gillas! :)







Om någonting gillas vore det kul om du skrev en kommentar!

Det var tider det

Det verkar som det nästan var endast JAG som hade beställt klassfotot xD Så det var många som var nyfikna på hur det såg ut idag ;) Men dom får vänta ett tag till ;)

På historian idag blev det inte mycket arbete, blev mest ganska mycke skratt när vi snackade om minnen från sandbäckstiden xD Men men, då återstår ju endast bara en massa arbete kvar för oss, men det fixar sig. Jag ska plugga tills jag ska ner på stan och träffa Bella och Linnea, sedan ska jag börja plugga igen tills Patrik kommer. Eller så får den gossen hjälpa mig lite ;) Ja ja, jag ska börja med det nu så att jag kommer någon vart :) Ha'de!

Don't tell me what to belive

Jah, ännu en ny dag. Och vad händer idag då?
Jo det blir ju såklart skola. Men efter skolan, vid ungefär fyra, vad tror du händer då? ;) Jo jag ska träffa flickorna utanför coffee house, vi ska ta en fika, och bara ha det allmänt mys :) Var verkligen hur länge som helst som jag träffade dom! Så det är dags nu tycker jag :)


Titta vad brevbäraren har släpat in!

Fick klassfotot idag. Är inte jätte nöjd, men det är väl helt okej.
bilden är för övrigt suddig pga att jag vet att vissa inte vill publiceras här.

Hade ju fysikprov idag, och jag tror det gick helt okej faktiskt :) Jag vet att jag har minst 2 slarvfel. För vi fick nämligen facit på provet i slutet av dagen.. Hur som helst, jag är nöjd!

Men men, under dagen har jag iallafall pluggat historia, det hat gått som det gått. Men kommer nog plugga i helgen också. Men nu ska jag iallafall kolla lite tv sedan gå och lägga mig! :)

Önska mig lycka till!

Idag är det prov. Wohooo. Eller inte! Har knappt pluggat någonting, för jag vet inte riktigt hur man ska plugga in det, det är ju bara en massa formler! Men ska läsa lite till innan jag drar mig till skolan.. Så önska mig lycka till! (a)


Bild från igår mårse då det var världens dimma över lilla staden Katrineholm!

Ett skratt förlänger livet - tack Maria!

Natur programmet hade ju som sagt friluftsdag idag. Och jag säger bara att det var hur kul som helst :D Fick riktigt många härliga skratt när folk ramlade omkull, fick ägg på sig, hoppade i säckar, drack vatten upp och ner osv. Ojojoj längtar nästan till nästa år då vi får vara med och tävla istället för att bara stå och titta på ^^
Hur som helst, blev en del kort idag också, speciellt vid våran ststion, så ta en titt på dom vettjah! ;)

Dagen bästa skratt:
När våran kemilärare ramlade ihop efter att kört 10 varv irländs julafton! xD (hon som ligger på marken längst ned i mitten!)


Lyckliga dagar

Det är nästan inte ens vanlig dag idag.
Har endast en lektion i skolan som är foto, sen är det friluftsdag...
Men det är en till sak som är lite speciellt, det är att det är två månader för mig och Patrik idag! :) <3


När showen är slut

Jah idag har man nästan bara haft foto! Hade först fysik, sedan var det lååång lunch så vi började foto lektionen redan då. Sedan blev det matte och efter det blev det foto igen! Riktigt kul är det! Just nu ska vi ta kort till Duves hemsida, de ska också vara bilder till något slags kort...

Imorgon är det friluftsdag för naturarna. Det är tvåorna som håller i det, alltså min klass och en till.. Kommer nog bli ganska så skoj ;) Speciellt de aktiviterer som våran klass har kommit på! ^^

Men nej, nu måste jag verkligen plugga. Har en hel del att göra, så dumburken får läggas åt sidan nu!

<3 !


Ta vara på pauserna här i livet - dom behövs!

Yes yes yes! Internet funkar igen, och jag hoppas att det kommer försvinna på ett bra tag! Inte för att jag behöver internet denna vecka eftersom att jag ska sitta framför läxböckerna hela dagarna!

Helgen har varit hur mysig som helst i alla fall :) Och jag mitt nöt har vaknat runt sju varje morgon ^^ Fattar verkligen inte hur jag kan göra det! :O

Hur som helst, det var tankar om att fika på coffee house både förra veckan och veckan innan det. Men det har ännu inte blivit av. Förhoppningsvis blir det kanske denna vecka! Var länge sedan vi sågs nu! :O

Men nej, nu ska jag göra lite nytta på denna sovmorgon som jag har till halv tio ;) Så tjingeling till datorn och så säger vi hej till läxböckerna ^^

Make it real

Förlåt för dålig uppdatering, men vårat internet har haft sin egen vilja och har inte velat fungera! + att jag har gjort annat.
I fredags pluggade jag en aning innan Patrik kom, då blev det till att laga plankstek :) Och resten av kvällen var det bara mys! :)



Igår, alltså i lördags, kollade vi på "män som hatar kvinnor" precis när vi vaknade, sedan blev det lite pluggande och på eftermiddagen åkte vi och handlade lite till kvällen då vi skulle basta :) Mys var det och vi kom upp i som mest 92 grader! Kunde knappt andas där inne ^^

Och idag dårå. jah inte så mycket har hänt hittills, men ska plugga lite sen.. Men nu ska jag kramas med pojken min, så ha en bra dag :) ciao!

Butterfly fly away

Jah, sista lektionen idag var inställd så vi slutade halv ett! Lite typiskt eftersom att jag behövde ha historia =/ Men men, det får bli imorgon istället...

Om ca en timme så ska jag till tandläkaren bara för att bästa Jonsson fixade en tid till mig när hon var där igår ^.- lite kul och väldigt snällt :)

Vad händer annars då. Jo som jag sa igår.. Eller var det kanske i mårse? Hmm... Sak samma, jag ska plugga iallafall, försöka få fram någonting mer i historian, annars så blir det biologi som ska göras. Lika bra att få det gjort tycker jag :) Så jag slipper lite i helgen! :D

För övrigt måste man ju informera om att vädret är strålande idag! :O Känns nästan som sommar! Hur skönt som helst och man vill bara ut :) Men det har man icke tid för, så det får bli en liten lagom kort promenad till tandläkaren sen, haha. Dagens motion 200 meter ;)

Ett halvår gammal bild som har ett underbart minne bakom sig!


Let me sleep!

Denna morgonen har varit riktigt trög! Hur trött som helst, så skulle bara vilja krypa ner under täcken igen och sova hela dagen! Men det får jag inte.. Så om ca en kvarte börjar jag cykla till skolan.

Men imorgon är det fredag och sista dagen i skolan denna vecka! Men jag längtar inte direkt till helgen.... För jag måste plugga en massa då också =/ Men men, ska basta någon kväll, så jag kommer att bli lite avslappnad! :) Men nu har jag inte tid att sitta här, ska leta kläder som jag ska ha på mig idag och sedan ska jag väl kanske äta frukost om jag orkar.. Så have a nice day people! ;)

I'm lost and confused


Jag har fastnat! Jag förstår inte riktigt vad jag ska skriva om, eller jag vet vad jag ska skriva om men jag vet inte vart jag ska börja! Det är hur mycket som helst att läsa! Typ 20-30 sidor som man ska sammanfatta och förkorta så att man kan läsa det på 2.5 minuter! Hur ska det gå till om jag får fråga? Nej nu skippar jag historian för dagen, ska fråga imorgon på lektionen om någon kan hjälpa mig lite....

Men nej, nu ska jag iallafall hoppa iväg från datorn ta och fixa mig lite kvällsmat, kommer nog bli flingor med mjölk och kanske en macka. Sedan ska jag kolla vad min syster gör och sedan blir det tv dax! :D Detta är alltså mitt sista inlägg för dagen, så natti natti med er gott folk :)

Gotta keep my head held high


Denna skoldag var faktiskt helt okej.. Men skoldagen fortsätter, för nu är det plugg hemma som gäller! Nej, jag tycker verkligen inte om det! Man måste få ha lite fritid också! För denna helg kommer nog endast bestå av en massa plugg.. Men det som lättar det hela är att Patrik kommer hit och ska försöka hjälpa mig efter en vecka i Jonköping. Får la se hur det går ;) haha

Men men, nu ska jag slita mig från datorn och börja plugga istället!

Efter regn kommer solsken


Jag håller på att bli sjuk! Hade lite ont i halsen igår, men idag är det värre :/ Så just nu dricker jag varmt vaniljte för att få bort lite av smärtan. Nej usch, jag vill verkligen inte bli sjuk!

Annars idag kommer ingenting speciellt hända, endast plugg.. Känns som jag ligger efter något enormt i två ämnen, så måste plugga massa i dom. Får bli i helgen också! Men men, jag ska torka håret sedan bara ta det lugnt, har ju sovmorgon till tjugo över nio idag. :)

Får i "storstan"

Jag och Sara hade tänkt fota ner vid sjön idag under den långa rasten, men vi kom endast till en hage där ett par får var väldigt nyfikna på oss ^.- Dom var riktigt söta som ni ser på bilderna här under, så det blev en hel del bilder. Här får ni några av dom :)







Det kom också en hund som tyckte att fåren var jätte intressanta och ville inte gå därifrån! ^^ Så denna bild får avsluta detta inlägg, och jag nu ska jag börja plugga!

It's something in your voice ...

... t h a t  m a k e s  m y  h e a r t  g o  f a s t e r !

Igår blev det en ganska så tidig kväll för min del. Var verkligen hur trött som helst. Så efter nlite prat i telefonen med Patrik så somnade jag nästan direkt. ^.-

Idag iallafall är det bara plugg som står på spel! Får inte göra någonting annat, så får se fall det blir något mer inlägg idag. Så ni får ha en bra dag :)

ps. inlägget igår, om att jag ville glömma natten,  var endast vissa delar och det som hände är löst nu!

Say hello to love



Titta hit och bli på gott humör

Hittade denna videon hos Talvis, och jag kan verkligen inte sluta skratta åt den xD


Allt blev fel.

Denna natt vill jag bara glömma, vill inte vara med om den igen heller!

Morsning korsning

Förlåt för sämst uppdatering, men har bara inte orkat eller haft tid att sitta vad datorn. Så jag berättar lite kortfattat om det som hänt denna helg..

I fredags var det såklart skola, idrotten var mest ett asgarv! Kemin var inställd och vi slutade skapligt tidigt. SKÖNT! Kom hem och efter lite fix och trix åkte jag och Patrik först till ica och hämtade ut MIN DATOR! :D Och jag ska säga att smset som jag väntade på fick jag aldrig, pga att den som registrerade mig på komplett hade skrivit fel nummer! Sak samma, nu har jag den och jag är 6000kr fattigare och en dator rikare :)
Efter ica så åkte vi till norrköping, och började göra piroger nästan direkt ^.- Hur gott som helst! :D Det tyckte även Rickard och Alex som kom förbi för att kolla damfotboll och film :) Och så mycket mer hände inte denna dag!

I lördags vaknade jag klockan sju på morgonen och var PIGG! :O Man ska fan sova på helgerna, men inte jag inte, jag går upp med tuppen!
Hur som helst, vid lunch någon gång så åkte vi till Östra Ryd där Patrik skulle spela match. Tyvärr förlorade dom, men det går bättre nästa gång :) Kom hem från matchen och jag började plugga lite tills fotbollen började vid åtta, Sverige-Ungern, och Sverige vinner med ett mål när matchtiden är slut! Snacka om tur!

Idag dårå.. Jah jag vaknade klockan sju igen! Fattar inte hur eller varför! :O Men nu är jag uppe iallafall, ska väl väcka Patrik efter detta inlägg ;) Man kan ju inte sova bort hela dagen haha

Har man tur i spel kanske?

Jag har gått med i en tävling hos KanDee. Det är en sjukt duktig tecknare som gör tryck på t-shirts och linnen. Och i denna tävling så vinner man just ett linne som hon har gjort! :D Men om man inte vinner kan man ju alltid beställa ett linne på denna sida! :)



Nu börjas det igen

Jah, två lektioner idag och ingen var någe vidare jobbig. Först matten som gick riktigt bra faktiskt :) Sedan var det historia, så nu har vi börjat med ett grupparbete som sedan ska redovisas muntligt för klassen. Min grupp ska skriva om Folkvandlingar/Omvandlingar, har typ ingen aning om vad det är så det kommer nog bli ganska så intressant att skriva om! :)

Under ungefär hela dagen har jag också väntat på ett sms som jag aldrig får! För dig som undrar är det smset som berättar att jag ska kunna hämta min dator! Men icke då, ännu har jag inte fått det, men kanske imorgon, får hoppas hoppas hoppas! :D

Hur som helst så ska jag till pappa idag, när han nu slutar. Ska bli trevligt att träffa honom igen, det var en evighet sedan nu! Och senare ikväll kommer Patrik. Så ska till norrköping i helgen. Men nu ska jag faktiskt läsa vidare i historian så att jag har den klar :) Tjingeling! pling pling

Så det kan bli

Jah då har man sovmorgon till halv tolv då ;) Men ändå fick jag gå upp klockan fem i mårse och göra en macka till sötnosen som skulle iväg och jobba! Men jag somnade om iallafall, men vaknade klockan sju då mamma kom in och väckte mig för att säga vad klockan var. (Jag hade inte sagt att jag hade sovmorgon idag) Och efter det så kunde jag inte sova längre! Vilken onödig sovmorgon med andra ord!

Hur som helst så ska jag ta vara på denna sovmorgon, jag har redan städat mitt rum, eller ah jag har lagt in alla kläder i lådorna! Och nu återstår lite pluggande ^.-
Men först ska jag göra lite fukost! :)



the breakfast


Detta var väl ett onödigt inlägg!

En ny dag, men inte som alla andra, för idag är det skolfoto, och tycker vi inte om! Iallafall inte jag. Hur många som helst kommer se det där fotot :O Usch, inte kul!

Lite onödig fakta, men jag tror att jag är allergisk mot spray :S Alltså jag får världens nysattack när jag har sprayat luggen eller någe, :S ganska mysko tycker jag!


It's like a puzzle


When two are on

Vilken otroligt seg dag det har varit idag! Först foto lektionen som alltid går lika fort, men sedan är det ca tre sega timmars rast (bara för att jag inte har något språk), sedan har vi tre lektioner och så slutar man 15.45! Usch, tisdagar och fredagar är de värsta dagarna! Sak samma, man öslar bara onödig energi om man ska klaga på det!

Hmm, efter skolan har det inte hänt något speciellt... lagade mat, sedan har jag lagt in bilder på datorn, t.ex. bilderna här under! Annars har det varit en helt vanlig dag(= seg och tråkig). Så det kommer bli en tidig kväll, är ganska så trött bara för att jag inte har gjort någonting, så det blir väl att hoppa ner i sängen och sätta igång en film om ett tag!

ps. Fick ett mejl att komplett har skickat iväg datorn nu :O Så snart är den MIIIN! :D


HP Compaq Presario CQ61


Jah, nu har jag bestämt mig och nu är denna dator beställd!
En tusenlapp dyrare än den förra, men det är de värt!
Kommer få den inom någon dag vilket är hur kul som helst!
Weeeiiih en ny dator på ingång!


Vinn presentkort för 1000:- på Veromoda

Jag har gått med i en tävling hos Tyra Sjöstedt.
Där har du chansen att vinna ett presentkortVeromoda värt 1000kr!
Det är ju helt perfekt nu när hösten kommer och allt! :D
Så gå med i tävlingen du också, det finns ju en liten chans att du faktiskt vinner!
Så klicka på länken där uppe och du kommer till tävlingen direkt! :)