Yellow yellow yellow


Låt mig bara vara . . .


That's the way it is

- Hade utvecklingssamtal igår, och jag blev glad!
- Hade det andra matteprovet i matte D kursen idag. Det gick väl okej.
- Imorgon är man ledig! Så jag kommer ge mig själv en fet sovmorgon.
- Jag börjar bli förkyld. Näsan rinner lite då och då och halsen är som den är!
Mer än så har jag inte att skriva. Så tjingeling folket!


All by myself


Det ska va rosa . . .


Lonelier than the loneliest


"Dripp Dropp Dripp Dropp"


Är våren här för att stanna?


Lite tidsfördriv

Har tröttna på att plugga fysik, så jag slänger upp en panorama bild på solnedgången från i söndags.


Så där jah. Men, nu då? Jo det blir plugg igen, så ha det bra allesammans. Tjing!

En liten uppdatering om helgen.

Har inte varit så duktig på att uppdatera, så därför gör jag en snabb uppdatering av min helg.
I fredags var det fest i skogen, sov hos Sara, var där näst intill hela lördagen. Åkte hem till pappa på kvällen, kollade film och somnade.

På söndagen, dvs igår, åkte jag, pappa och Gunilla till Örebro för att hälsa på Gunillas son. Det blev till att grilla och ha det mys i solen. Själv somnade jag en stund i deras soffa! *oops* Det var en härlig dag i alla fall, och när jag kom hem tog jag cykeln till Henke, och därifrån tog vi en promenad till fågeltornet för att fota solnedgången. Det blev en aning kyligt när solen försvann kan jag då lugnt säga!

Nu är det måndag och sista dagen på påsklovet. *snyft* Och denna vecka kommer inte bli rolig, har två prov, ett i fysik (på onsdagen) och ett i historia (på fredage). Så idag är det plugg som gäller! Så nu ska jag sluta upp med att skriva här och börja pugga istället, så tjingeling!


Film: Brothers (rekommenderas)


Soldaten Sam lämnar frun Grace och deras barn för ett uppdrag i Afghanistan. Under tiden flyttar hans strulige lillebror Tommy, som just kommit ut från fängelset, in hos familjen. Snart befaras Sam ha omkommit i strid och i hans frånvaro uppstår en oväntad romans mellan Tommy och Grace....


Himlen är blå....

...så jag kommer ta mitt pick och pack och dra ut idag.
Om du vill joina mig, så finns jag på mobilen!


Första doppet 2010.

Idag vid klockan ett tog jag och Bella vårt första dopp! Kan erkänna att det var en aning kallt, haha. Men det är så härligt att bada när det är kallt, man får världens adrenalinkick! Så skulle lätt kunna ta flera dopp. Blir helt hyper och super glad, livet är helt enkelt på topp! *tummen upp*

Efter vårat lilla bad så drog vi upp till Marieberget för att grilla lite korv och godis, det blev en hel del snack och skratt också! Och såklart massor av bilder, så ska la bjuda på några!


Lite nytt i garderoben

Igår var det shopping i Norrköping med Bella. Kan lugnt säga att jag var stel som en pinne! Skulle ta upp en tröja från golvet, och det gick segare än någonsin! Men lite kul var det, haha. Det var i alla fall en hel mys dag som slutade med att man hade ont i fötterna. Och sedan blev det lite inhandlat också, som ni ser här nedan!
Den som skrattar bäst, skrattar sist

Jag kanske inte har nämnt det, igår var det innebandy turnering mellan min familj och familjen Björkhage. Det blev oavgjort och det var sjukt kul! Efter matchen blev det pizza och Shell-kladdkaka hos Bella! Så var väl hemma vid halv ett eller någe sånt.

Och idag blir det shopping med Bellsan! Det var länge sedan jag shoppade, och det var länge sedan jag hittade på någonting med henne, så det kommer bli toppen! Förutom att vädret är så in åt h*****e piss! Hur f*n kan det snöa nu? Det är ju ffs påsk! Då ska det vara sol, men nej nej, här kommer snön igen! Jag har med andra ord tröttnat på snön, tycker att snön borde ha varit borta för länge sedan!


A walk in the sun

Var ute på promenad igår. Eller ah, jag kom endast till Gatstuberg där jag träffade Henke. Så där satt vi och snackade och solade i ca 4-5 timmar. Riktigt skönt måste jag säga! Det togs en hel del bilder också, så tänkte bjuda på några!


Glad påsk!